Automobilių Magnetinio Atvejų "iPhone" Pro 11 X 8 7 Plus XS Max XR Telefono dėklas Ultra Plonas Krokodilas Modelio Galinį Dangtelį Shell

Automobilių Magnetinio Atvejų "iPhone" Pro 11 X 8 7 Plus XS Max XR Telefono dėklas Ultra Plonas Krokodilas Modelio Galinį Dangtelį Shell

s34565

Nauja

Yra sandėlyje

€3.89 €1.98
Vnt.

Žymos: atveju iphon xs, dangtelis, telefonas, asmens nuotrauka "iphone" atveju-7, 11 iphon, stich atveju iphone11, iphoned x atveju, iphonx x atveju, telefono dėklas iphone 7 crocmou, 12 byla, mag saugus automobilis "iphone".

HYAIZLZ Automobilių Magnetinio Atveju iPhone, 11 Pro Max XR Telefono dėklas Ultra Plonas Krokodilas modelio Galinį Dangtelį "iPhone" 8 7 Plus X XS Max Shell

Suderinami Modeliai: Ji yra Skirta tik "iPhone" 11 pro 5.8 colių/ "iPhone" 11 6.1 inch/ "iPhone" 11 " Pro Max 6.5 colių ( 2019 Naujas ) iPhone X/XS/XR/XS MAX/7/8/7Plus/8Plus , Prašome patvirtinti savo telefono modelį prieš pateikdami užsakymą.

[MAGNETAS ADSORBCIJOS FUNKCIJA] - jei su įmontuota metalinė plokštelė, galima lengvai pritvirtinti prie magnetinės automobilių prijungti tiesiogiai.Nereikia vieta magnetas metalo plokštė jūsų atveju tarp dangtelio ir telefono.Galite būti tikri, kad įdėti savo telefoną magnetinio siurbimo turėtojas važiuojant,jie bus sandariai sujungti.

[VISIŠKA APSAUGA] - visą kūną, švelni išorės atveju gali pasiūlyti savo telefoną, ilgalaikė apsauga , sluoksnis iš aksomo, viduje atveju, taip pat gali apsaugoti jūsų telefoną atveju nuo trinties ir susidūrimo,ir ji turi keturis oro erdvę, minkšti kampai su oro slim sušvelninti smūgį absorbuojančiu technologija, kuri leidžia smūgio absorbcija nuo išorės poveikio, o iškėlė kraštai apsaugoti priekyje ekranas ir atgal telefono vaizdo kamerą.Tuo pačiu metu, jei yra patvarus ir timeproof, nėra lengva būti deformuotas.

[MINKŠTOS TPU MEDŽIAGA] - minkštos TPU medžiagos gali tilpti jūsų mobilusis telefonas puikiai ir išlaikyti originalų grožį jūsų telefoną , suteikti jums patogią liesti jaustis.sluoksnis iš aksomo, viduje yra unikalaus dizaino,jis turi puikią apsaugos pareigos ,keee jūsų telefono anti-susidūrimo.

[EASY INSTALLATION] - Lengva Įdiegti Ir Pašalinti, Visišką priėjimą prie visų valdymo mygtukai nenuimant dėklo.

Garantija: Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda, per 1 metus, mes spręsti visus klausimus teisingai su jumis per 24 valandas.

Pakuotės įskaičiuota : 1 Atveju (tik tokiu Atveju, telefono nepridedamas)

Nuotrauka yra nuoroda tik, prašome, pasirinkite teisingą telefono modelis perkant.

1.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir Pardavėjo Pristatymas Metodas neturite Stebėjimo Informaciją.Jei Jūs turite Galiojančią Sekimo Numerį Visą Stebėjimo apie Jūsų Užsakymą, Prašome Pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Epacket Ar AVS. 2. Kai laiko gavimo bus baigti ir jūs vis dar gauti savo daiktą,prašome siųsti man laišką, ir aš pratęsti gauna 15-20 dienų.Jei jūs vis dar gauti savo daiktą per 30 dienų, aš patikrinti savo laivybos valstybės express " kompanija, jei jo nėra arba tranzitu,tada man teks atsakomybė ir grąžinsime jums pinigus.Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą, linkiu jums laimingas pirkinių!

mes palaikome visas mokėjimo prekybos platformą,jūs galite pasirinkti mokėjimo būdą, pagal savo įpročius mokėjimo mest būti pateiktas per 3 dienas po užsakymo

jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų,Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių apžvalga.jei jūsų netenkina,prašome susisiekti su mumis prieš palikite atsiliepimą,ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai