3D Atspausdintas Vandeniui Anti-Miltligė Audinio Vonios kambarys Dušo Užuolaidos su Kabliukais Apdailos Vonios kambarys

3D Atspausdintas Vandeniui Anti-Miltligė Audinio Vonios kambarys Dušo Užuolaidos su Kabliukais Apdailos Vonios kambarys

s33929

Nauja

Yra sandėlyje

€16.22 €11.19
Vnt.

Žymos: "airbus a380" taures, 35200 siuvinėjimas, 5mm metalo raidė, 5mm akmens sparkl, 3528 smd led 2wt, "airbus 330 marškinėliai, priedai oris, 5mm akmenys juoda, "airbus" a330 linija.

ELEGANTIŠKAS DIZAINAS: Suprojektuoti su subtilus raštas, advanced HD modelio spausdinimo technologiją, gėlių dušo užuolaidos ie aiškiai, kad jūsų vonios kambariui daugiau šviežių ir turi naują išvaizdą.

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS: modelis yra pagamintas iš poliesterio audinio, turi gerą vandeniui efektas, vonios kilimėliai yra patogūs, netoksiškas ir neblunka, odos minkštas, vandeniui atsparus ir patvarus.

LENGVA ĮDIEGTI: Mes dovana 12 kabliukų nemokama jums.Jūs neturite nerimauti apie tai, kaip jį įdiegti.Jūs galite naudoti šią gamtos dušo užuolaidos rinkiniai papuošti jūsų vonios kambarys, sienos, langų ir bet kurios vietos, kur jums patinka.

PLAUTI DĖMESIO: plauti Rankomis arba mašina plaunama šaltame vandenyje, pakabinkite išdžiūti, geležies, esant žemai temperatūrai, prašome nerodo saulėje, nenaudokite baliklio.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris

Įrengta užuolaidų kabliukai.

Skirtos, kad tilptų vonios kambarys

Dydis:Dušo užuolaidos: 180x180cm

spalva:kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:

1 x Dušo užuolaidos

1 x 12 kabliukų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai