Aliuminio Lydinys Sulankstomas Nešiojamas Nešiojamas Stovas Nešiojamas Nešiojamojo kompiuterio Savininkas, neslidžia Kompiuterio Aušinimo Tuščiaviduriai Laikiklis

Aliuminio Lydinys Sulankstomas Nešiojamas Nešiojamas Stovas Nešiojamas Nešiojamojo kompiuterio Savininkas, neslidžia Kompiuterio Aušinimo Tuščiaviduriai Laikiklis

s33274

Nauja

Yra sandėlyje

€3.89 €3.15
Vnt.

Žymos: lūpų viršų, juosmens viršų, nešiojamas nešiojamas kompiuteris sensoriniu ekranu, kaip triple ekrano nešiojamas kompiuteris, nešiojamų stiklo ekranas, nešiojamas parama, sąsiuvinis parama, triple ekrano nešiojamas stebėti plėtra, laotop, lab viršų.

Savybės:

1. Dviejų pakopų reguliavimas: metalo grupės šį laikiklis yra tvarkomi tuščiaviduriai procesą, siekiant užtikrinti greitą nuostolių šilumos.

2. Geros kokybės: pagrindinė dalis yra pagaminti iš aliuminio-magnio lydinio, tvarko anodo smėlio sprogdinimo procesas, ir forma yra paprasta, neprarandant metalo tekstūros.

3. Ergonomiškas dizainas: reguliuojamo aukščio kompiuterio stovas, reguliuojamo aukščio, gali būti koreguojamas laisvai patogų žiūrėjimo kampą pagal savo poreikius, siekiant padėti jums išlaikyti tinkamą sėdėjimo laikyseną ir malšina nuovargį kaklo, nugaros ir juosmens.

4. Sulankstomas: Šis kompiuteris stovėti galima greitai sulankstyti.Jūs galite įdėti nešiojamą kompiuterį stovi mažas flanelė maišelį, kad nešiojamojo kompiuterio stovas kompaktiškas ir užima mažiau vietos.

5. Šilumos išsklaidymo: tuščiaviduriai dizainas gali sumažinti kontaktinis plotas tarp laptopo dugno ir stalinio stovo, taip paspartinant šilumos išsklaidymo.

Aprašymas:

Šis nešiojamas stovas gali būti laisvai pritaikoma patogų žiūrėjimo kampą pagal savo poreikius ir taip padėti jums išlaikyti tinkamą sėdėjimo laikyseną ir malšina nuovargį kaklo, nugaros ir juosmens.

Techniniai duomenys:

Spalva: pilka

Dydis: 11-17 cm

Medžiaga: aliuminio lydinys

Pakuotė:

1 * nešiojamas stendas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<