Juoda Slim Fit Verslo Vyrų Kostiumai, Vestuvių Jaunikis Tuxedos 3 Dalių (Švarkas+Kelnės+Liemenė) Jaunikis Geriausiai Tinka Žmogus Prom

Juoda Slim Fit Verslo Vyrų Kostiumai, Vestuvių Jaunikis Tuxedos 3 Dalių (Švarkas+Kelnės+Liemenė) Jaunikis Geriausiai Tinka Žmogus Prom

s33020

Nauja

Yra sandėlyje

€110.20 €90.36
Vnt.

Žymos: nustatyti, užuolaidos virtuvėje ilgai, "samsung" m 31 plastiko atveju, batai vaikams, berniukai apšvietimas, siurblys masažas vyrams padidinti, nešiojamų lipdukai "samsung", vandens spalvų žmonių miestas, paw patrulių gitara walmart, šviesą atspindinčios dviračių sportas, paprasta papuošalų dėžutės dizainas.

Augustonline Vyrų Kostiumas Oficiali Parduotuvė

Juoda Slim Fit Verslo Vyrų Kostiumai, Vestuvių Jaunikis Tuxedos 3 Dalių (Švarkas+Kelnės+Liemenė) Jaunikis Geriausiai Tinka Žmogus Prom Drabužiai

Pastaba :

Gamintojas: Prašome pripažinti mūsų prekės ženklo pavadinimas" Augustonline ",Mes pasiūlysime geriausią kokybės ir paslaugos jums Pritaikytus: pagal Užsakymą Pagaminti yra taip pat prieinamas,prašome siųsti mums savo išsamūs matavimai, pagal šių matavimo vadovas Plovimo Instrukcijos: plauti Rankomis žemos temperatūros vandens arba sausas valymas, Spalvų Skirtumas: Kaip skirtingų kompiuterių ekranas,spalva faktiniai duomenys gali būti šiek tiek skirtis nuo nuotraukos Dėl Lyginimo: Kaip ilgai kelionę pristatymas,prašome geležies, jei įmanoma, atidarius paketą

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

MOKĖJIMO

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Saulesvilos.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realtime banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").

Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Aliex paspauskite ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

PRISTATYMAS

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite ldquo;Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 7 iki 15 darbo dienų.

GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei norite keistis elementai, gauti,jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai