Dviračių Pavaduotojas Rankena Plastiko, neslystantis Dviratį Vidurinio Poilsio Vairas Lengvas, Rankenos Su užraktu Žiedas Rinkinys

Dviračių Pavaduotojas Rankena Plastiko, neslystantis Dviratį Vidurinio Poilsio Vairas Lengvas, Rankenos Su užraktu Žiedas Rinkinys

s32779

Nauja

Yra sandėlyje

€2.36 €1.87
Vnt.

Žymos: remontas, cls350, fiksavimo žiedą mtb, mygtukas automobilio duris, mygtuką, automobilių durų užraktas, durų užraktas pin, parkas įrankis, mygtukas durų užraktas, durų užrakto žiedas, maišo rėmo rankena.

Savybės:

1. Šis produktas yra dviračių pagalbinė rankena, kuri yra sumontuoti ant rankenos, kad suteiktų daugiau rankena rankenos ir atleisti spaudimą riešo.

2. Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, lengvas neduos papildoma našta, dviračių, paviršius yra lygus, rankena patogi, ir ilgą laiką rider negalės.

3. Lengva įdiegti ir naudoti, fiksuota dalis turi nerūdijančio plieno varžtai, didelio stiprumo, nėra lengva nukristi, su uodega, su uodega kištuką, kad nekiltų lietaus ir dulkių.

4. Ergonomiškas dizainas, neslystantis, patogi rankena.

5. Tinka daugelio tipų dviračių rankena, pavyzdžiui, elektrinių dviračių, sulankstomas dviratis, kelių dviratis, kalnų dviratis, motoroleris, dviratis ir t.t.

Techniniai duomenys:

Modelio Numeris:Dviračio Rankenos Galą Su Šlapia Danga

Svoris:33.5 g

Medžiaga:Plastikas

Spalva:Juoda,balta,geltona,raudona,mėlyna

Naudojimas:Kalnų dviračiai, sausumos dviračiai

Tipas:Maži Pagalbinės Rankenos

Pakuotė:

2x Dviračių Pirmininko Rankenos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai