2020 Ultragarso Mini Oro Drėkintuvas 200ML Aromato eterinis Aliejus Difuzoriaus Namų Automobilinis USB Fogger Rūkas Maker

2020 Ultragarso Mini Oro Drėkintuvas 200ML Aromato eterinis Aliejus Difuzoriaus Namų Automobilinis USB Fogger Rūkas Maker

s32065

Nauja

Yra sandėlyje

€1.87 €1.48
Vnt.

Žymos: difuzorius didelis ultragarso, mielas oro drėkintuvas eterinis aliejus difuzoriaus, žarna įrankis, oro bako vožtuvas, dekoro namai šiuolaikinės, difuzorius led ultragarso, fogger, oro drėkintuvas eterinis aliejus difuzinis, oro drėkintuvas eterinis aliejus difuzoriaus didelis, šviesos difuzorius ultragarso.

Savybės:

1. Didelė talpa: mažas kūnas yra didelė talpa 200ml, ir įvairių spalvų, kuriuos galima pasirinkti, todėl, kad jūs galite ne sausas kiekvieną dieną, ir poreikius skirtingose vietose, bet kuriuo metu ir bet kur.Pridedant vandens, kai gali patenkinti visą dieną.

2. Valdymas: kaip ilgai, kaip galia yra prijungtas ir spaudžiamas mygtukas lengvai, galite įjungti nuolat purškimo režimas.Tada spustelėkite mygtuką dar kartą, ir jūs galite kreiptis dėl pertrūkiais purškimo režimas (purškimo 4 sekundes sustabdyti 6 sekundes), ir paspauskite trečiųjų kartus išjungti.

3. Naktį šviesos: tuo atveju, galia, ilgai paspauskite mygtuką (ne spaudai) dvi sekundes išjungti, spalvinga šviesos, ir tada ilgai paspauskite norėdami įjungti šviesos.

4. Automatinis nutrūkus elektros tiekimui: visos purškimo režimai būtų nustatyti iki 3.5 valandų, automatiškai nutraukiamas energijos, ir gali būti iš naujo ir toliau naudoti.Pirmą kartą, pripilkite vandens (maždaug 90%) ir paliekama 3-5 minutes prieš pradedant.

Aprašymas:

1. Gaminio išvaizdą yra puikūs ir praktiška.

2. Jis tinka drėkinti orą, automobilyje ar namie.

Techniniai duomenys:

Taikoma plotas: mažiau nei 10㎡

Medžiaga: ABS + silikagelio / elektroniniai komponentai

Funkcijos: drėkinimas ir purškimo

Vandens bako talpa: 200ml

Skaičius rūkas lizdas: 1

Veikimo būdas: mechaninė

Laiko funkcija: ne laikas

Vandens trūkumas ir energijos tiekimui, apsauga: nepalaiko

Maitinimo režimas: USB įkrovimas

Triukšmas: 20dB

Vardinė įtampa: DC5V = 1A

Nominali galia: 1.5-2w

Spalva: balta, žalia, rožinė (pasirinktinai)

Purškimo laikas: 5-10h

Dydis: 80 * 80 * 103mm

Pakuotė:

1 × drėkintuvas

1 × duomenų eilutė

1 × atsarginių medvilnės stick

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai