433MHz Durų Žiedas Varpas Pažangaus Belaidžio ryšio Vaizdo Doorbell Belaidį durų skambutį Varpelių Patalpų Ringbell 10-110dB Muzikos Imtuvas

433MHz Durų Žiedas Varpas Pažangaus Belaidžio ryšio Vaizdo Doorbell Belaidį durų skambutį Varpelių Patalpų Ringbell 10-110dB Muzikos Imtuvas

s30679

Nauja

Yra sandėlyje

€4.38 €3.25
Vnt.

Žymos: vaizdo žiedas durų varpelis, smatrul jungiklis, ringbell, zmodo smart doorbell, belaidžio doorbel, tunya vaizdo doorbell, bell durų belaidžio, mažas vaizdo durų varpelis, vaizdo ringbell, hp 240 g2.

Savybės:

1. Praktiška: Kai lauko durų skambutį paspaudus patalpų Ding Dong mašina bus žiedas, kad jums pranešti, kad yra klientų lauke, tinka šeimoms ir įmonėms.

2. Greitai naudojimas: Šis skambinti galite žiedas be ju, ir garsas yra aiškus ir neliesti, su stipriais skverbiasi galia.Jis gali žiedo be ju.

3. Paprasta naudoti: plug ir play nereikia laidų.Kai paspausite vaizdo doorbell, patalpų dingdong žiedai sinchroniškai.

Aprašymas:

Kai lauko doorbell žiedai, patalpų Dingdong mašina bus žiedas, kad jums pranešti, kad yra klientų lauke, tinka šeimoms ir įmonėms.

Techniniai duomenys:

Darbinė įtampa: AC 90~250V

Perdavimo dažnis: 433.92 MHz+-280KHz

Vartojamoji galia: 10 mw

Siuntimo galia: odom

Jautrumas: 110dbm

Grynasis svoris: 92g

Įpakavimas: baltas langas

Pakuotė:

1*doorbell

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai