Senovinių Nėrinių Vestuvių Suknelės, Rudenį, Žiemą, O Kaklo Aplikacijos 3/4 Ilgio Rankovėmis Tiulio Grindų Ilgis Bažnyčios Vestuvinės Suknelės Nėriniai-up Atgal

Senovinių Nėrinių Vestuvių Suknelės, Rudenį, Žiemą, O Kaklo Aplikacijos 3/4 Ilgio Rankovėmis Tiulio Grindų Ilgis Bažnyčios Vestuvinės Suknelės Nėriniai-up Atgal

s30317

Nauja

Yra sandėlyje

€98.00 €58.80
Vnt.

Žymos: bažnyčios audinys, kunigo mantija, vyrai bažnyčios suknelė, juoda balta bažnyčia suknelė, turkija bažnyčios suknelė, bažnyčia, Kunigas, vaiko bažnyčios suknelė, balta bažnyčia moterų suknelė, choras suknelė.

Pastabos:

1. Kaip sąžiningas pardavėjas, mes garantuojame, kad suknelė bus 90%-95% pats, kaip originalaus paveikslėlio rodomas .Jei norite, 100% lygiai taip pat, prašome, atleisk.Mes negalime garantuoti, kad prašome ne vieta, kad jei jūs vis dar norinte 100% panašumo.Dėkojame už jūsų undertstanding.

2. Vestuvių suknelė neapima jokių accessaries pvz., skaros, pirštinės, mergina viduje ir pan.Siūlymas yra tik suknelė!Jei norite accessaries, susisiekite su mumis!

3. Mes siūlome jums pasirinkti nėrinių, kurie yra geriau reguliuoti dydį, kad atitiktų jūsų kūno geriau.

4. Suknelė gali būti atliekami pasirinktinis dydis, spalva, dizainas.Mes primygtinai rekomenduojame jums rasti profesinei pritaikyti priemonė jums atidžiai po Custom Matavimų Metodika prieš perkant suknelė internete.

5. Nėra gatavų bet suknelė.Visa suknelė reikia pagaminti pagal užsakymą!Visą užsakymą procesas(nuo tos dienos mes gausime jūsų apmokėjimą ir matavimai) imsis 8-15 darbo dienomis (Skubūs užsakymai, išskyrus atvejus) .

6. Prieš pateikiant užsakymą, prašome perskaityti visus mūsų įrašus atsargiai , jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

A. Jei jums patinka mūsų produktus, prašome įtraukti mūsų parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.B.Mes paliks jums teigiamų atsiliepimų po apmokėjimo.Mes tikimės, kad jums bus taip pat palikti teigiamą atsiliepimą ir 5-žvaigždučių DSR, jei jūs patenkinti mūsų prekės ir paslaugos.C.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums Mažai atsiliepimų , kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.D.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu Saulesvilos.lt pranešimą, mes pasistengsime atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas ( išskyrus poilsio ir švenčių dienas).A.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir grąžinti jį nuo tos dienos, kai jūs jį gavo.B.Grįžti laivyba turėtų mokėti pirkėjas.C.Prašome pateikti mums sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžta ir savo ID.D. Jei norite pakeisti prekę( Akcijų Produktai Tik ), mes reship yra naujų elementų, kai gauna jūsų grįžtant paketą.E.Čia mes siūlome nemokamą pakeitimą.Taip pat mes prisiimame atsakomybę už reship krovinių.

A. Jūs have7 dienų, kreipkitės į mus grąžinti jį nuo tos dienos, kai jūs jį gavo.B.Grįžti laivyba turėtų mokėti pirkėjas.C.Prašome pateikti mums sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžta ir savo ID.D.Jei norite pakeisti prekę( Akcijų Produktai Tik ), mes reship yra naujų elementų, kai gauna jūsų grįžtant paketą.E.Čia mes siūlome nemokamą pakeitimą.Taip pat mes prisiimame atsakomybę už reship krovinių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai