1Pcs M Performance Puikus Odos Auto Automobilis Nuotolinio Klavišą Maišelį Atveju Turėtojas M X3 X4 M3 M4 5 Serija

1Pcs M Performance Puikus Odos Auto Automobilis Nuotolinio Klavišą Maišelį Atveju Turėtojas M X3 X4 M3 M4 5 Serija

s28668

Nauja

Yra sandėlyje

€16.95
Vnt.

Žymos: aws m4 m5 veiklos, bmw m4 m performance dalys, apynių m4 veiklos, xperia xz2, raštas xz3, m4 m performance kit, sony xperia10 plius, m4 veiklos sparno, ekrano xperia, m našumo dujų išmetimo m4.

1Pcs M Naudingumo Oda Prabangus Automobilis Nuotolinio Klavišą Maišelį Atveju Turėtojas Naujų X3 X4 3 4 5 Serija

Medžiaga: Aukštos Kokybės Anglies Pluošto Ir Šlifavimo Karvės Odos & Metalo

Spalva : FN01 Raudona/Juoda

FN02 Juoda

FN03 Šlifavimo karvės odos Raudona

FN04 Šlifavimo karvės odos Ruda

FN05 Šlifavimo karvės odos Juoda

Kiekis: 1Pcs

Dydis : 10.5 cm * 5.5 cm/4.13" * 2.17"

Pastaba:( pakuotės neturi įskaitant raktas! )

Automobilio Raktas Kaip Pic Parodyti , Tos Pačios Formos Gali Būti Tinkamas

Pagrindiniai atveju tik tinka

2012-2016 1 Serija,2013 -2016 3 Serijos,2013-2016 M. 4 Serija, 2011-2016 5 Serijos,2011-2016 6 Serijos,2009-2015 M. 7 Serijos, 2012-16 M5, M6 2013-2016 m., 2013-2016 m. GT3, 2013-2016 M. GT5, 2011-2016 X3,2012-2016 X4 Reikia patikrinti klavišą, jei pats, kaip pic parodyti!

Apie Mus

Mes darome viską, atsakyti į kiekvieną laišką, artimiausiu metu.Kadangi mes negali dirbti 24 valandas per dieną, kai kurie el. pašto, gali būti neįmanoma atsakyti pačiu dienas.Taip pat elektroniniu paštu išsiųsti į jav metu Šeštadienis, sekmadienis ir Švenčių dienomis, bus atsakyti po darbo dieną.

Prašome patikrinti, ar jūsų BULK MAIL/NEPAGEIDAUJAMO el. PAŠTO APLANKĄ, jei mūsų atsakymas laiškas buvo išsiųstas į ten.

Tuojau pat susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus, mes stengiamės padėti.Mes atsakyti visą savo kliento laišką, jei jums nereikia gauti mūsų atsakas; prašome pabandyti kitą el. pašto adresą iš įvairių paslaugų arba naudotis kitu būdu, susisiekite su mumis.

Jei nesate patenkinti su pirkimo, nepamirškite susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimus.Palikti atsiliepimą reiškia, kad jūs jau priskirti šiam sandoriui.Ir tai bus ne padėti, ją priartinti prie rezoliucijos.Mes kaip gerus atsiliepimus, todėl mes dirbame, kad geriausia mūsų galimybė "gauti dalykų teisę." Prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis pirmą kartą.Mokėjimo

Mes priimame paypal mokėjimo, mokėjimo kredito kortele per paypal tik.Pirkėjas privalo naudoti kasos gausite bendras ir pasirinkti mokėjimo būdą po aukciono pabaigos.Sandoriai gali negali būti užbaigtas be klientų kasos.

Prašome įsitikinkite, kad jūs pateikti mums patvirtino, pristatymo adresą, mokėjimo siųsti su nepatvirtintų adresas bus sukelti vėlavimą siuntos.

Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas (nuo aukcionas baigėsi, data) ar ne mokėjimo ginčas bus paduotas į jūsų sąskaitą.

Nepakankamas mokėjimo suma ar informacija bus atidėti procesą, kad, prašome užpildyti kasos atidžiai.Jūs galite apskaičiuoti bendrą pridėti elementą kaina + laivybos ir tvarkymo mokestis.

Mes tik laivas produktų po apmokėjimo ištrinamas iš mūsų banko.Atminkite, pinigus atima iš savo kišenės, nereiškia, kad mes jau gauti savo pinigus.Vis dėlto tai neturėtų užtrukti pernelyg ilgai, mums aišku, mokėjimo.Normalus apdorojimo laikas yra 24 iki 48 val., priklauso nuo to, kokio tipo mokėjimo būdą, kurį jūs naudojate.Ji gali būti mažiau ar daugiau laiko.

Pristatymas

Mes pateikiame kai laivybos zonoje skirtingos paskirties vietą, naudojant įvairius krovinio vežėjas.Laivybos mokestis bus skirtingas skirtingoms zonoje pristatymas.Laivybos Mokestis yra aiškiai išvardytos žemiau arba jums gauti siuntimo išlaidų, iki to laiko, jūs visiškai kasos.Rašykite mums, jei nesate tikri, apie įtarimus, prieš pradedant kainos pasiūlymą.

Mes nesame atsakingi už užsakymą/muito mokestis, jei taikoma.

Žalos siuntimo metu, bus sprendžiamas žalos atlyginimą. (Jūs turite palaukti, kol ieškinius dėl žalos atlyginimo turi būti baigti prieš gaudami naują)

Pristatymas Kurjerių bus pagrįsta svoris/ilgis/paskirties ir nuspręsti, jav.

Kad bus laivą iš per 48 valandas po to, aišku, gautas mokėjimas. (Išskyrus savaitgalius & Šventes) Sekimo numerį arba laivybos patvirtinimo numeris bus išsiųsti per 48 valandas nuo apmokėjimo.Prašome susisiekti su mumis, jei turite mokėjimą per 72 valandas, bet ne gauti bet kokį el. pašto pranešimą iš jav.

Mes paprastai laivas per 1-2 darbo dienas (pašalinti savaitgaliais & šventes) po apmokėjimo išvalo.Prašome nelaikykite mus atsakingus už kurjerių vėlavimo.

powered by

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai