Čikagos Vėliavos 3X5FT 90x150cm Poliesteris su kamufliažas fone Sporto reklama su 2 įvorės Čikagos bet logotipas vėliava

Čikagos Vėliavos 3X5FT 90x150cm Poliesteris su kamufliažas fone Sporto reklama su 2 įvorės Čikagos bet logotipas vėliava

s27651

Nauja

Yra sandėlyje

€5.84
Vnt.

Žymos: galaxy a3 2016 atveju atgal, makao rudenį naujagimis berniukas, rankinis pieno tablet paspauskite, naminis kūdikių maisto žemėlapis, naminis štanga apvadai, led šviesos juosta mėlyna balta, telefonas su 5 colių ekranas 2019, stiklo kamera asus pro m2, mens batai sudie jaunimo.

Mes tik parduodame aukščiausios kokybės!Verta daugiau, nei vertės.

KODĖL VERTA RINKTIS MUS?

Puikus audinys!Aukščiausios kokybės siuvimo ir padaryti!Geriausi spausdinimo!Greitas pristatymas,visų vėliavų išsiunčiami per 48 valandas nuo mokėjimo, išvalytas.Greitas reagavimas į visus klausimus.

100% pinigų grąžinimo arba pakeitimo, jei prekė yra defektas būklės.

1. Stilius: Plaukioja, arba Kabinti

2. Naudojimas: vidaus, lauko, sportui

3. Tipas: vienašalis spausdinti, du žalvario metalo grommets

4. Medžiaga: Poliesteris

5. Stiebo Medžiaga: neįskaičiuotos

6. Dydis: 3x5ft (apie 90x150cm)

7. Kokybė: Ekologiškų Produktų, mažai Kadmio, AZO Nemokamai

8.Bet reikia galime pokalbių linija.

9.Mes galime suprojektuoti jums bet koks modelis.

Grąžinimo Politika

Mes suteiksime u grąžinti, jei elementas, kurį gavo skiriasi nuo aprašymas.Grąžinamoji išmoka bus suteikta po prekė yra gauti atgal į parduotuvę.

Prašome kontaktai mumis prieš jūsų laivybos daiktų atgal.Prašome atkreipti dėmesį, grąžinamoji išmoka nebus įtraukti laivybos kaina.

Atsiliepimai

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, Prašome palikti mums possitive atsiliepimus,ačiū labai.Turėtų būti jokių problemų, susijusių su savo pirkiniu, prašome nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, prieš kreipdamiesi į mus dėl rezoliucijos.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Apie mus

Mes padarėme verslo internete ilgą laiką.Turime nuosavą gamyklą ir Mes stengiamės, kad mūsų geriausią pasiūlymą,ir geriausias produktų ir mažiausia kaina, taip pat paslaugos.Pls išbandykite mus, mes jums yra jūsų geriausia tiekėją!!!

DAUGIAU KAIP 20 VIENETŲ SIUNČIAMI UPS AR FEDEX!!!

Geras Pasisekė!!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai