BLOGAS BERNIUKAS vietoje massager G vyrų Juoda

BLOGAS BERNIUKAS vietoje massager G vyrų Juoda

s27482

Nauja

Yra sandėlyje

€70.36 €63.33
Vnt.

Žymos: fox 3d antklodė, canon ir 1133a, dienoraštis a6 data, pigūs atveju a71, byla lg plaukų 6, canon objektyvas 24m, baterijų apex, fontanai rūkas, d lange monrealis.

Tai massager sukurtas kaip sekso žaislas padeda žmogaus skatinti, tuo pačiu metu, Prostatos ir Tarpvietės srityje Ir sėklides, pagaminti iš medicinos lygio saugaus silikono.

Vyrų G-Taškas (vadinamas P-taškas, vyras) jie yra tie, kad kontrolės ir padidinti erekciją, orgazmą ir ejakuliaciją.Jie yra srityse, kur centre malonumas yra.

Naujas Blogas Berniukas Yra galingas vibratorius 7 greitį nori padidinti pojūčius vienas iš labiausiai erogeninė zonų vyrų kūno, tarpvietė.

Puikiai vyrų analinio kanalo pasiekti prostatos, todėl švelnus protastic masažas su vibracija.Vibracija galios dėka savo 7 beats ir gauti kulka 100% vandens, Baterijomis, Juoda Satino maišelis įtraukti jį laikyti ir visada buvo tobula. 100% medicininės kokybės silikono

Stiprus ir tyli vibracija.

Jis yra atsparus vandeniui, todėl jūs galite naudoti ją, taip pat dušo kabina.Bad-Boy , Gali būti naudojama per masturbacija, arba seksas yra žaidimas, kad padidinti erekcija ir orgazmas.

Vibruojantis vienetas yra nuimamas, todėl jūs visada galite laikyti jį geros būklės, plius jį naudoti kaip stimuliatorius

Bad-Boy , Ji leis jums jaustis stiprus, intensyvus, kontroliuojamas orgazmą!

Matmenys: 14 cm x 3,5 cm.

Jis veikia su 1 LR1 baterijos, kad ateina įtraukti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai