OLOMM Priekinio stiklo Valytuvų, Cadillac SRX 2010-2017 Juoda Galinio stiklo priekinio, galinio Stiklo Valytuvo Dangtelis Automobilių Stilius Auto Priedai

OLOMM Priekinio stiklo Valytuvų, Cadillac SRX 2010-2017 Juoda Galinio stiklo priekinio, galinio Stiklo Valytuvo Dangtelis Automobilių Stilius Auto Priedai

s2729

Nauja

Yra sandėlyje

€5.33 €3.79
Vnt.

Žymos: 2011 m. cadillac srx, xt5 kilimėlis, cadillac sts, 2010 cadillac srx, cadillac srx led, pf63, srx, cadillac, cadillac xt6, ct dalys.

PRODUKTO APRAŠYMAS

*Medžiaga: Plastmasinis

*Spalva: Juoda

*Suderinama: 2010 m. - 2017 M. Cadillac SRX Šiltas

Patarimai:*nėra instrukcijas.Profesionalus Montavimas Yra Labai Rekomenduojama,! Dėmesio: Dėl to paties modelio automobilis gali būti kitaip, pagamintos kitoje šalyje.Prašome užtikrinti, kad jūsų automobilio, pavyzdžiui, mūsų nuotraukoje matyti.Ačiū!

Pakuotė: 1 X Galinio Lango Valytuvo Dangtelis

Pastaba: realiai spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

PRODUKTO funkcijos *100% brand new ir aukštos kokybės. *Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko. *Jis turi patvarumo plastiko. *Aukščiausios atsparumo pažeidimams nuo saulės spindulių ir atmosferos. *Lengva įdiegti.Patvarus ir nešiojamas, lengvas *Puikiai pakeisti jūsų senas skaldytų.

PRODUKTO RODYTI

Patarimai

- Grįžti : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

- Atsiliepimus : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai