Minkštas galvos elektroninis termometras anglų versija Didelio tikslumo matavimo karščiavimas Smart pažasties šilumos detektorius

Minkštas galvos elektroninis termometras anglų versija Didelio tikslumo matavimo karščiavimas Smart pažasties šilumos detektorius

s26212

Nauja

Yra sandėlyje

€5.05 €2.98
Vnt.

Žymos: musė wader batai, pet brush kelionės, namų xiaomi, lauko termometras xiaomi, mi smart, namų termometras xiaomi, dantų šepetėlis teddy šunų šepetys, animacinių filmų pastaba stick, mi jutiklis, termometras už džemo cukraus saldainiai.

74027 karšto

Savybės:

1.Tikslus ir jautrus: Priimti aukšto tikslumo thermistor ir analoginio-skaitmeninio konvertavimo modulis, 35 ℃ sumažėjo 39 ℃.Matavimo tikslumas siekia ± 0.1 ℃, ir žmogaus kūno temperatūra yra jautriai rasti šiek tiek pakeisti, ir šeimos sveikatai yra kruopščiai saugoma.

2.Ne nerimauti apie sveikatą: Palyginti su tradiciniais gyvsidabrio termometrai, šis modelis nėra gyvsidabrio, todėl jums nereikės nerimauti apie žalą, skaldytų stiklo ar gyvsidabrio nuotėkio.

3.Lengva miręs:LCD skystųjų kristalų ekranas, aiškus ir lengvai skaitomas.

Aprašymas:

Kai temperatūra matavimo yra daugiau, pyptelėjimą primins.Unikalus baterijos dangtelio dizainas, saugiau naudoti.Lengva atlikti.

Techniniai duomenys:

Spalva:Mėlyna ir balta

Temperatūros matavimo tikslumas: ± 0.1 ℃

Matavimo pozicija: pažastų

Pakuotė:

1 * Termometras

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai