PLAYMOBIL Ghostbusters kolekcines pav R. Stantz, nuo 6 metų (70174)

PLAYMOBIL Ghostbusters kolekcines pav R. Stantz, nuo 6 metų (70174)

s26014

Nauja

Yra sandėlyje

€39.43
Vnt.

Žymos: itachi žaislas, bandai sūnus gokas, mergina playmobil, playmobil ginklas, moquet, automobilių playmobil, playmovil, playmobil kilmės, mario toadette, paveikslas vegetto.

Produkto Aprašymas 35 metus Ghostbusters buvo kova su vaiduokliais ir pasiekti apačioje paranormalūs reiškiniai.Big gimtadienis, PLAYMOBIL yra pasaulio samtelis: didelis dydis ir optimalų kokybės collector edition skaičiai vaikui rinkti pakuočių, gerbėjai ir entuziastai Ghostbusters.Kolektorius duomenys Ghostbusters turėti dydis, 15 cm ir puikus detalumas.Kiekvienas paveikslas turi protonų kuprinė ir jo atitinkamą protonų sukelti tarp kitų Ghostbusters.Turinys: 1x PLAYMOBIL Ghostbusters kolekcines pav R. Stantz, 7 dalių komplektas su naudojimo instrukcija: 1 pav., 6 priedai, Medžiagos: plastikiniai, kolektoriaus dydis: 15 cm, Menas.N ° 70174. Saugos įspėjimas Smulkių dalių.Uždusimo pavojų.

Pagrindinės funkcijos Įdomus gerbėjų, kolekcininkų ir mažų Ghostbusters: playmobil r, aukštos kokybės stantz į negabaritinių dydžio Būtinas ghostbusters kolekcija, ištikimas atgaminti dėka didelio kiekio reikmenys, Ghostbusters komanda, dvasios, gaudyklė ir protonų sukelti skaičių Rinkinį vaikams nuo 6 metų: optimalaus dydžio jūsų rankas ir užapvalintais kraštais malonus liesti, žaisti kasdien: yra instrukcijos, ant kalno, tai pagalba tėvams, aukštos kokybės ir tvirtos konstrukcijos, valymas dalys (ne lipdukai) su tekančiu vandeniu ir jokių cheminių medžiagų

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai