Išmanusis telefonas, USB kroviklis žingsnis žemyn konverteris USB kabelis

Išmanusis telefonas, USB kroviklis žingsnis žemyn konverteris USB kabelis

s2600

Nauja

Yra sandėlyje

€25.18
Vnt.

Žymos: aukso buck konverteris, buck konverteris stiprintuvas, buck konverteris ah, buck konverteris drok, automobilių buck konverteris, padidinti buck konverteris, skaitmenų buck konverteris, buck konverteris žalia, buck konverteris led, buck konverteris 54.

Elektrinių neįgaliųjų vežimėlių, USB telefono kroviklis , Standartinis ilgis 150mm

Dviguba galia

Išmanusis telefonas, USB kroviklis žingsnis žemyn konverteris USB kabelis

USB Telefono Kroviklis ant Vežimėlio Kreiptuką:

Būdamas ne, nesijaudinkite, mažos galios telefonas , USB telefono kroviklis gali jums padėti.

Tinka "Android" telefonų ir "Apple" Telefonas " Įkrovimo Kabelis.

Ji turi du USB Prievadai, gali įkrauti du telefonus vienu metu.

Elektrinių neįgaliųjų vežimėlių' s Priedai

Ličio baterija,Baterijos cahrger, USB telefono kroviklis,Automobilinis įkroviklis, Šoninis krepšys, Atlikti maišelis, Puodelio laikiklis, Cukranendrių turėtojas, Išmaniųjų telefonų turėtojas, atrama galvai, Sėdynės pagalvėlės, Kreiptuką dangtis, Pakoja, Grabber ir kt.

Kitų pagrindinių produktų, jums nuoroda: yra, pėdos, čiurnos, ir leginjuried ir reabilitacijos.yra nešiojamas mobilumo motoroleris vairuoti aplink. : Aliuminio lydinio rėmas/ Plieno rėmas, Ličio baterija/ Švino-rūgšties akumuliatorių.Sulankstomas, patvarus. : už pareplegia pacientas gali stovėti, gulėti, sėdėti ir perkelti themself. : perkelti paralyžius pacientą nuo lovos, vežimėlio ir komoda, kaip šeimos medicinos prietaisų.

Queenstone Co., Limited:

Filialas Šanchajus Magnetas & Biotech Co., Ltd.kuri įkurta 1993 m., yra gamintojas ir platintojas patvarus medicinos įranga, mobilumo priemonės, namų priežiūros produktus su SGS , CE ir FDA sertifikatas.

Po 7 metų kūrimo, Queenstone yra specializuota projektavimo ir gamintojo OEM produktas klientams ir turi daug patirties individualų produktų, siekiant patenkinti rinkos poreikius.

Mūsų Paslaugos:

Queenstone yra įkurtas gerai apmokyti pardavimo komanda, kurios visi nariai yra siekiama suteikti geriausias paslaugas klientams.Į Queenstone, patyrę inžinieriai gali išspręsti gaminiu susijusias problemas, nedelsiant ir pateikti geriausi patarimai, siekiant padėti vartotojams pasirinkti tinkamus produktus.

Queenstone visada yra tikslas pateikti klientams Geriausius Aistringas pristatymas , Konkurencinga Kaina ir pasiūlyti Patrauklias Lanksčias Mokėjimo Sąlygas .

Laukiame Jūsų Kontaktų!

Adresas: Duris, #3, No. 5 Statyba, Nr. 118 Zhangpu Kelių, Jia Ding District, Shanghai, 201821,Kinija.

Tel : 86-21-39527252 | Faksas : 86-21-27251 | Mobilus : 86-13585761276; 0086-15800487360

Svetainėje : ,

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai