Didelis Visos 10 Colių Non-Stick Atsparus Įbrėžimams, Kaltiniai Aliuminio Blynų Keptuvės Tešlą Barstytuvas Įtraukti

Didelis Visos 10 Colių Non-Stick Atsparus Įbrėžimams, Kaltiniai Aliuminio Blynų Keptuvės Tešlą Barstytuvas Įtraukti

s25736

Nauja

Yra sandėlyje

€19.42 €14.17
Vnt.

Žymos: puikus iškylą atsitiktinis kelnės, moterų medvilnės skullies beanies, sumaišoma ir suderinti stilių žemyn paltai, perlo auskaru ventiliatorius moterų batai, žiedlapis rankovėmis suknelės vasarai, vestuvių nuotraukos false nagai, robotai modelių kūrimo įrankis rinkiniai, moterų miegoti patogiai, onesies, rekomenduojama jums pinigus įrašus.

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Indukcijos Pasiruošę - Tai krepo visos yra skirtos dirbti tiek dujų ir indukcinės viryklės.Išorė yra sunku anoduoto aliuminio liejinių, kuris suteikia privalumas yra lengvas, nerūdijantis, o taip pat featuring nuostabi tempimo stiprumas ir ilgaamžiškumas.

Nonstick interjeras - patentuota tefloninė kepimo paviršius su sutvirtinti titano, todėl galite pasigaminti sveiką ne riebalų lietiniai ir užtikrinti, kad nėra jokių karštų taškų.Šiek tiek smailas krašto užtikrina, kad tešlą nėra išsiliejimas iš kepimo metu.

Tešlą barstytuvas įtraukti.Tešlą barstytuvas leis jums pateikti tie blyneliai kaip specialistai.Jūs norite sukurti lietiniai kada nors vėl be šio tešlą barstytuvas!Jums bus gauti gražus net browning jokių karštų taškų!

Gumos Bakelite rankenos bus garantija, kad jis bus kietas Susisiekti visoje jūs seansą

Orkaitėje saugus iki 500 pagal celsijų ir plauti Indaplovėje.

Tipas:Keptuvės

Puodą Padengti Tipas:Be Puodo Dangtis

Žanras:Eco-Friendly

Skersmuo:28cm

Keptuvės Tipas:Keptuvės Krepo

Taikoma Viryklė:Bendrojo Naudojimo Dujų ir Indukcinės Viryklės

Talpa:1-2L

Wok tipas:Non-stick

Dydis:10inch

Pakuotė:opp krepšys

Svoris:700g

Ypatybė:Didelis Krepo Visos

Medžiaga:Virtuvės aliuminio lydinys

Spalva:rožinė

Pakuotės Turinys:

1 * keptuvėje

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai