Bamblys Kūdikių Megzti Ne Slysti Šlepetė Kojinės Animacinių Filmų Triušio Ausis Vandeniui Gumos Apačioje Orui Žiemą Šiltas Pirmą Walker Flo

Bamblys Kūdikių Megzti Ne Slysti Šlepetė Kojinės Animacinių Filmų Triušio Ausis Vandeniui Gumos Apačioje Orui Žiemą Šiltas Pirmą Walker Flo

s24433

Nauja

Yra sandėlyje

€12.14 €6.32
Vnt.

Žymos: gumos kojinių, grindų kojinių, vaikams kojinės, kūdikių gumos kojinių, kojinių rinkinys, slydimo kojinių, kūdikių kojinės žiemą, naujagimio kojinių, anti slip kūdikių kojinės, kojinių padas.

Aprašymas:

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Mielas animacinių filmų triušis įsiūtos į kojinių dizaino, kad jūsų kūdikis daugiau gražių.Dviejų dydžių jums pasirinkti.Pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės medžiaga, šiltas ir minkštas megzti, užtikrinti kūdikiai jaučiasi šiltai ir patogiai.Silikono tvirtinasi ant dugno, užkirsti kelią slysta ant grindų ir siūlo savo vaikų, labiau apsauga.Pull-on šlepetė kojinės.Gumos stabdžių susidūrimo batų galva, apsaugoti jūsų pirštai, apsaugos poveikio, apsaugoti jūsų pirštai nuo sužeidimų.Kojinės burna priima aukštos elastinga medžiaga, efektyviai užtikrinti komfortą batus, kojines ir nėra lengva pristatymas.Puikus dėvėti kaip šlepetė aplink namą.Puikiai tinka vaikščioti, žaisti, nuskaitymo, išeina, ir miegoti, ir pan.Galite pasirinkti, kad tai jūsų arba jūsų draugo sūnus, dukra, gimtadienis, Kalėdos, dovanų, ar Šeimos Susibūrimai. 1 pora kūdikių kojinės tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Specifikacija: Medžiaga: Medvilnė Neprivalomas Spalva: Oranžinė, Geltona, Rožinė, Tamsiai Mėlyna, Žalia Dydis: S/M(Kinų Dydis,vadovaukitės dydžių lentelė pasirinkite prašome) Dydis:S Vidinis Ilgis:12,5 cm(4.92 colio) Vidinį Plotis:5,5 cm(2.16 colių) Rodo, Kojų Ilgis:11cm-12cm(4.33 colių-4.72 colių) Dydis:M Vidinis Ilgis:13,5 cm(5.31 colio) Vidinį Plotis:6cm(2.36 colio) Rodo, Kojų Ilgis:12cm-13cm(4.72 colių-5.12 colių) Kiekis: 1 pora(2vnt)

Šiltas eilutę: 1.Azijos žmonės, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas temperatūros plauti,nereikia baliklio ir vieta, svilinant saulei gana ilgą laiką. 3.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant. 4.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą!

Komplektą sudaro: 1 pora(2vnt) x Kūdikių Kojinės(be mažmeninio paketo)s

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai