1-12 mėnesių Little Princess crown prince mergaitė ar berniukas, baby shower Pirmojo Gimtadienio girliandas baneriai starta foto rekvizitai

1-12 mėnesių Little Princess crown prince mergaitė ar berniukas, baby shower Pirmojo Gimtadienio girliandas baneriai starta foto rekvizitai

s24338

Nauja

Yra sandėlyje

€16.94 €14.90
Vnt.

Žymos: led nuotrauką sicilia, vynil lipdukai 2020 m., w 211 durų apšvietimas, w asmens sargybinis 38 pardavimo, moterų suknelės 2019, w tiguan 2010 šviesos, vynil wrap roll didelis, kawasaki motociklu spurgų, garsiakalbiai 689 cm.

Reklama yra 5 pėdų (1,5 m) ilgio.Karūnos yra 3", juostelėje yra 9ft (2.7 m).Pavyzdžių nuotraukos yra 4" x 6".Juostelės klijų ant nugaros pusėje karūnos.

Norėtumėte pat girliandą ir kitų spalvų - ne problema, tiesiog paklauskite manęs :) aš turiu daug spalvų sandėlyje.

GIRLIANDĄ YRA PARDUODAMAS KIEME.Jei norite mane padalinti girliandą į dalis, (exp. 2 girliandas iki 2 metrų), prašome leiskite man žinoti, į "laišką pardavėjui" laukelyje.

Ši reklama gali būti pateikti bet kuria iš išvardytų dažiklių žemiau.

Mielas drauge, mes turime mūsų pačių gamykloje, todėl mes galime kurti bet kokias stiliaus ar bet kokios spalvos vyno stiklo žymekliai, tortas vyniojamąjį popierių,saldainių dėžutės ir kvietimai.Jei jums reikia bet kokios pagalbos, pls susisiekti su mumis.Ačiū:)

Kai jus, kad, pls pasakykite mums norimą spalvą pastaboje skiltyje arba rašykite mums.Mes priimame maišyti spalvas, ar tik tam tikrų kitų spalvų.Pls leiskite mums žinoti, kokios spalvos norite, kad per 24 valandas.Kitaip bus išsiųsti atvaizdą, spalva jums.

Daugiau stilių:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai