Wessi Vyrų Smėlio Slim Fit Kelnės Tiesios Kelnės ant Unpatterned Kelnės Kokybės Elegancija Patogūs Laisvalaikio Stiliaus Mados Tiesiai Sezonus

Wessi Vyrų Smėlio Slim Fit Kelnės Tiesios Kelnės ant Unpatterned Kelnės Kokybės Elegancija Patogūs Laisvalaikio Stiliaus Mados Tiesiai Sezonus

s2397

Nauja

Yra sandėlyje

€111.73 €44.69
Vnt.

Žymos: paplūdimys medžiaga vyrai, žiemos kapų vyrai, pathwork kelnės vyrams, palazzo kelnės beig, milspec tactical kelnes, kailis vyrų vilna, vyrai vyrai, rudenį ziajać, mens kelnės oficialus, reguliariai, atsitiktinis grotelės kelnės vyrams.

Wessi Vyrų Smėlio Slim Fit Kelnės Tiesios Kelnės ant Unpatterned Kelnės Kokybės Elegancija Patogūs Laisvalaikio Stiliaus Mados Tiesiai Sezonus

Slim-fit mens kelnės skirtos pagrindinio paprasto smėlio spalvos audinio.

Pritaikymas : Slim Fit

Spalva : Smėlio

Informacija : Kišenės

Raštas : Plain

Audinio Kiekis : 62 Poliesterio 35 Viscon % Elastanas 3

Pagaminta Iš : Turkija

NEMOKAMAS PRISTATYMAS IR GREITAS PRISTATYMAS IŠ TURKIJOS!

IŠ GAMINTOJO!

Kelnės

Kelnės yra vienas iš dažniausiai naudojamų vyrų drabužiai kasdieniame gyvenime.Sub-kategorijų mūsų kelnės kategorija, kurioje rasite daug spalvos kelnės, kelnės pjovimo ir įrengti, kaip sekti cachet kelnės, paprasto kelnės, pledas kelnės, medvilnės kelnės, polyviscose kelnės, slim fit kelnės ir dryžuotos kelnės.

Kelnės kategorija, kuri visada atvira atnaujinimo, yra pateiktas jums tinkamą kokybės audiniai ir bauda kūrinys, modelius, siekiant padėti jums jūsų būdas elegancy.Jūs galite prisijungti prie nuotykius mūsų spalvinga kelnės kategoriją, kurioje rasite kelnės modelius pagal savo skonį mados.

Mūsų vyrų kelnės kategorija, rasite įvairias kampanijas ir nuolaidos akimirką mėgautis savo pirkinių su lengva mokėjimo galimybes.Mes, kaip WSS Wessi šeimos džiaugiamės kartu su jumis šioje malonią kelionę.

Labiausiai tinkamą kelnės yra tie, kurie tinka į jūsų įrenginį.Į "kelnės pasaulyje laukia jūsų, jums tikslią montavimo ir pjovimo dėl kruopščiai kontroliuoti gamybos etape.Jūs galite pridėti labiausiai tinka kelnės jūsų drabužių spinta pabaigoje šis apsipirkimo procesą.

Audinio Kelnės

Vyriški audinio kelnės, vienas iš klasikinių vyriškų drabužių gaminiams, pradeda būti vertinamas sporto deriniai, kuriuos neatsilikti nuo mados tendencijų.Vyriški audinio kelnės, kur galite rasti daug rūšių, modelių ir stilių mūsų kategorijoje, pasitiks jus www.wessi.com jei jūs turite malonaus apsipirkimo procesą.Ar norėtumėte atrasti skirtumas komfortą audinio kelnės pasiruošę užimti savo vietą, savo garderobą mūsų kategorijoje, su savo prieinamą kainą asortimentą ir spalva?

Vyriški Audinio Kelnės Modeliai

Kai jūs patenkinti slim fit kelnės audinys modelius, kurie gali būti išdarinėti.ģ įvairių tipų požiūriu audinio kiekis, jūs norite juos lydėti į gabalus, jūs derinti.Audinio kelnės kategorijos mūsų vyrų drabužiai svetainė, kur įvairių kampanijų, yra siūloma, jūs galite gauti naudos iš mūsų speciali audinio kelnės kampanijas ir pridėti kokybės teisė produkto už prieinamą kainą, savo drabužius.Jūs galite padaryti labiausiai malonus procesas labiau patenkinti ir pamokantis su pasiūlymais mūsų vyrų dienoraštyje, o apsipirkti.Mūsų audinio kelnės kategorija atitinka jūsų tendencija, ponai, su visa savo ready-to-wear mūsų interneto svetainėje, stilingą formą.

Kaip jis matuojamas?

1 - Kaip priemonė juosmens?

Priemonė mažiausia dalis juosmens.Palikite juosta arba surišti kaspinu stora aplink juosmens, o vartojant kitus matavimus.

2 - Kaip išmatuoti Inseam ?

Inseam matuojamas nuo tarpkojo išilgai vidinės pusės, kojos iki taško, kur jūs norite, kad abi kelnės iki pabaigos.Stovėti vertikaliai, nereikia sulenkti kojos ir paprašykite jų padėti jums imtis matavimo

3 - Kaip išmatuoti visą savo ilgis?

Priemonė nuo tarpkojo, kur jūsų kelnių paprastai yra dėvėti ant batų.

4 - Kaip išmatuoti savo Klubus ?

Priemonę pasirinkti, kad dalis klubų.Taip pat įrašoma, atstumas nuo juosmens žemyn, juosta, įsikūręs Pasirinkti zonoje.

5 - Kaip išmatuoti savo šlaunų?

Tiesiog žemiau tarpkojo, aplink koją.

6 - Kaip išmatuoti savo kelio?

Matuoti aplink kelio kelio su šiek tiek sulenktos.

7 - Kaip išmatuoti savo apačios apsiuvas?

Dabar paskutinis žingsnis atlikite tą patį modelį, kaip ir ankstesniais etapais, kuri plinta kelnes Ten plokščio paviršiaus e.g.stalo arba ant grindų.Pašalinus pilnatvę ar raukšlių, pradėkite matuoti pradžioje iš vienos pusės kojų atidarymo į kitą pusę, kojų atidarymo.

We will ship iš pakuotės per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.

Įsitikinkite, kad, kad, kad, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas prieš perkant.

Nemokamas pristatymas nereiškia, kad jūs neturite mokėti papildomų Muitų;

Apskaičiuota, Pristatymo Laikas, kaip Nuoroda.

Brazilija Pirkėjai ,prašome palikti savo CPF numerį.

Čilė Pirkėjai, prašome palikti savo VĖŽIOSE numerį.

Rusijos Pirkėjas, palikite savo Vardą ir pavardę.

Mūsų gamykla yra Turkijoje.Pristatymo laikas Rusija yra 10 dienų.

Jums reikės mokėti už muitai/mokesčiai paskirties šalyje.Mokesčiai turėtų būti sumokėti ne paskirties šalies logistikos įmonei, nors jis ir yra nemokamas pristatymas

Mes pasisakome už kiekvieną produktą parduodame.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo atstovų pagalbos.

Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.

Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo išlaidas.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.

Prašome naudoti tik Saulesvilos.lt pranešimą, susisiekite su mumis;

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.

Jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai