2018 Naujas Mados Švyti Tamsoje Star Sienų Lipdukai 103Pcs Star Mėnulio Šviesos Vaikai Kambario Dekoro vandeniui Namų Dekoro karšto C0211

2018 Naujas Mados Švyti Tamsoje Star Sienų Lipdukai 103Pcs Star Mėnulio Šviesos Vaikai Kambario Dekoro vandeniui Namų Dekoro karšto C0211

s21970

Nauja

Yra sandėlyje

€2.29 €1.49
Vnt.

Žymos: min apšvietimas australija, mados fotoshooting, mtb trumpas alpinstart, beždžionė emoji pagalvės, nissan suporte kamieno, mercedes klasės šviesos, atsparus smūgiams shell xa2, pandora box "europa 2020" iyo, mercedes-benz cla45 turbo.

15559 Rekomenduoti

15559 Rekomenduoti

Švyti Tamsoje Star Sienų Lipdukai 103Pcs Star Mėnulio Šviesos Vaikai Kambario Dekoro

Savybės:

Pagamintas iš PVC medžiagos, saugus, bekvapis, netoksiškas, atsparus vandeniui, miltligė įrodymas.

Star liuminescencinės lipdukus su 2 skirtingų dydžių, bus švyti tamsoje.

Šios žvaigždės yra sukurti taip, apvalios dot formos imituoti gražus šviesos taško, matome nakties danguje, labai realus.

Duoti savo vaikams paslaptingą žvaigždėtą miegamasis, romantišką staigmeną savo gerbėjams, arba papuošti jūsų kambarį, nes įdomus vietos.

Lengvas ir greitas montavimas: tiesiog nulupkite juos ir klijų švaraus paviršiaus, be jokių klijų ir juos lengva pašalinti, taip pat.

Su 3 skirtingų dydžių, puikiai atspindintis atstumas nuo žvaigždės, kuriame puikiai miega scena po atviru dangumi, kuris padeda atsipalaiduoti ir geriau miegoti.

Jei jums papuošti jūsų vaiko kambario su jais, jie įkvėps savo vaikų smalsumą apie visatą, įkvėpti savo vaizduotę ir pagerinti savo gyvenimą.

Medžiaga: PVC

Forma:Žvaigždė

Dydis: Big star dydis:21.5 mm*40pcs, Mažų žvaigždučių dydis 15mm*63pcs ;Mėnulio Dydis :38mm

Pakuotė:

2 nustatyti 103 vnt Star Sienų Lipdukai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai