Šešių Pėdų Žmonių Mados Atsitiktinis ilgomis Rankovėmis Marškinėlius, Megztus Moterų Spausdinti Palaidinukė Palaidi Tinka Viršų JL

Šešių Pėdų Žmonių Mados Atsitiktinis ilgomis Rankovėmis Marškinėlius, Megztus Moterų Spausdinti Palaidinukė Palaidi Tinka Viršų JL

s2128

Nauja

Yra sandėlyje

€11.16 €6.70
Vnt.

Žymos: k (puloveris), megztinis mergelė, fp megztinis, megztinis sijonas, visuomenės megztinis, škotija (puloveris), megztinis ziajać, ne megztinis, nktn megztinis, megztinis ni.

Šešių Pėdų Žmonių Mados Atsitiktinis ilgomis Rankovėmis Marškinėlius, Megztus Moterų Spausdinti Palaidinukė Palaidi Tinka Viršų JL Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Medžiaga: Šis Moterų Megztinis viršuje yra pagamintas iš odos draugiškas poliesterio ir medvilnės.Minkštas ir lengvas, kurios gali suteikti jums komfortą

2. Savybės: Kalėdų stilių, spausdinimo, juostelės, ilgomis rankovėmis, apvalia kaklo, laisvi, atsitiktinis, megztinis ilgomis rankovėmis T-shirt.

3. Proga: Tinka pavasario, vasaros pabaigoje, rudenį ir žiemą, tinka kasdieniniam, laisvalaikio, prekybos, poilsio, darbo ir kitomis progomis.

4. Visas rungtynes: Šį ilgomis Rankovėmis Palaidinukė gali puikiai suderinti su antblauzdžiai, džinsai, laisvalaikio kelnes, aukštakulnius, sportas, batai ir kt.

5. Plovimas: rekomenduojama skalbimo mašinai arba ranka plauti šaltu vandeniu, nenaudokite baliklio.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesterio pluoštas + medvilnė

Modelis: spausdinti

Stilius: Atsitiktinis

Uždarymo Stilius: Megztinis

Rankovės ilgis: long sleeve

Tinka tipas: Laisvi

Apykaklės tipas: apvalios kaklo

Amžius: suaugęs

Lytis: moteris

Dydis:Pečių plotis Krūtinės Ilgis Rankovės ilgis Hemline

S:50cm 100cm 58cm 42cm 76cm

M:52cm 104cm 59cm 43cm 80cm

L:54cm 108cm 60cm 44cm 84cm

XL:56cm 112cm 61cm 45cm 88cm

2XL:58cm 116cm 62cm 46cm 92cm

3XL:60cm 120cm 63cm 47cm 96cm

Komplektą Sudaro:

1 x palaidinukė

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai