128G "Android" Chevrolet Spark (M300) 2010-2016 Automobilių Gps Navigacijos Stereo Vienetas daugialypės terpės Grotuvas, Radijo magnetofonas Headunit

128G "Android" Chevrolet Spark (M300) 2010-2016 Automobilių Gps Navigacijos Stereo Vienetas daugialypės terpės Grotuvas, Radijo magnetofonas Headunit

s20832

Nauja

Yra sandėlyje

€271.27 €200.73
Vnt.

Žymos: radijo kibirkštis, "chevrolet" m300, surefir, spark, "chevrolet spark", "android" chevrolet spark", automobilio radijas kibirkštis, grant vitara veidrodis, chevrolet sonic rinkinys, chevrolet spark, navigacijos, multimedijos.

Android 10.0 6GB+32GB/64GB/128GB Automobilio Radijo, GPS Navigacijos, Multimedijos Grotuvas Auto Stereo Octa Core

Už " Chevrolet Spark (M300) 2010-2016

1,DUK 1) Vairo Valdymo Q: Ar tai parama originalus automobilio vairo kontrolę ?A:Taip!Jūs galite naudoti ją kontroliuoti, sekti, tūris ir kt. 2) Kelias Kalbas Q: Ar jis palaiko kelias kalbas ?A: Taip!Jis palaiko daug kalbų, pavyzdžiui, Rusija,anglų,Vokietija,Prancūzija,Ispanija ir kt. 3) Funkcija UI Sąsaja Q: Kokia funkcija UI sąsają ?A: paprastesnę sąsają ir vartotojo sąsajos dizaino, kad jūsų operacija patogiau.

2,Montavimas

Tai plug ir play įrenginys, tačiau mes rekomenduojame, kad jums rasti vietos profesionalūs montuotojai ar automobilių A&V parduotuvė įdiegti mūsų vieneto į savo automobilį, kad galėtų išvengti galimos žalos jūsų prietaisų skydelis ir galvos vienetas pati.Žinoma, Jei jums reikia bet kokią paramą, jūs galite susisiekti su mumis laisvai.

3,Dėmesio

1) Jei jūsų automobilio prietaisų skydelio yra tokia pat, kaip žemiau foto, tada galite pirkti jį tiesiogiai mūsų parduotuvėje.Klausimų, prašome pateikti mums pranešimą.

2 ) Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome palikti mums pranešimą iš savo automobilio modelį, gaminti metus ir nuotraukas prietaisų skydelio .(Ačiū už jūsų bendradarbiavimą iš anksto)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai