Daugiafunkcinis Muzikiniai Žaislai, Mokymosi Švietimo Žaislai, Kūdikių Įdomus Muzikos Grybų Krepšelį Elektroninės Muzikos Geometrinio Rūšiavimo Blokai

Daugiafunkcinis Muzikiniai Žaislai, Mokymosi Švietimo Žaislai, Kūdikių Įdomus Muzikos Grybų Krepšelį Elektroninės Muzikos Geometrinio Rūšiavimo Blokai

s193255

Nauja

Yra sandėlyje

€29.42 €19.12
Vnt.

Žymos: potenciometras golf7, potenciometras a50 k, deshovoy ausines, lempos kūrybos knyga, potenciometras b1 hd, potenciometras denso, kalniečiai plakatai, potenciometras 500mh, e sulčių skonio "pasidaryk pats".

Savybės:

Nušvitimo muzika

Šis gaminys, įskaitant 8 garsiausių pasaulio pianistų dainas, 43 anglų kalbos žodžių, 8 vaikų anglų dainas, 8 būgnų muzikai, 8 švilpuko garso efektai, 4 kreivas juoktis garso efektai.Ji gali didinti kūdikio klausos patirtį.

Mygtukas paslėpta ratų

Slėgiui jautrių varantys mygtukų apačioje, kūdikiai gali patirti nuostabai netyčia perjungimo muzikos.

Paspauskite and roll muzika varantys

Paspauskite bet kurį mygtuką, šis žaislas gali groti muziką, kiekvienas mygtukas turi įvairių muzikos garso efektą.Paspauskite du mygtukus kartu atrakinti eismo švilpukas.Paspausti tris mygtukus kartu atrakinti kūdikio kreivas juoktis.Atkreipkite dėmesį, kad neveikia, paspauskite keturis klavišus kartu.

Spalvinga formos rūšiavimo blokai

Multi-color formos atitikimo blokai, grybų galva yra sukurta su 5 skirtingų spalvų ir formos atitikimo skylės, kuri yra patogi kūdikių atpažinti pagrindinius dalykus.

Scenos apšvietimas

Katytė pamažu nušvinta po maitinimo, ir pradės mirgėti kaip muzika grojo, šviesios spalvos yra uždarytas natūralių spalvų muzikos, šviesos, ji yra minkšta ir ne akivaizdaus.

Nuimamas

Šis produktas yra nuimamas.Su nuimamais dizainas, kūdikis gali ugdyti kūrybinį mąstymą, o žaisti.

Aukštos kokybės

Šis produktas yra griežtai dizainas ir be bur.Jis yra pagamintas iš eco-friendly ABS medžiaga, jis yra bekvapis ir lašas, atsparus vandeniui.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: grybų krepšelį žaislas

Medžiaga: ABS+PC

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 1pc

Baterijos: 3*AA baterijos(neįtraukta)

Prekės Dydis: 16*25cm/6.29*9.83 colių(L*W)

Svoris: 920g/32.45 oz

Pakuotės:

1*grybų krepšelį žaislas

1*pakuotės dėžutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai