Interaktyvus Šunų ir Kačių IQ Mokymo Švietimo Žaislas Žaisti Žaidimą Anti Nuryti Lėtai Finansuojančiojo Dubenį Reguliuojamo Aukščio Mažų/Didelių Šunų

Interaktyvus Šunų ir Kačių IQ Mokymo Švietimo Žaislas Žaisti Žaidimą Anti Nuryti Lėtai Finansuojančiojo Dubenį Reguliuojamo Aukščio Mažų/Didelių Šunų

s192065

Nauja

Yra sandėlyje

€26.81 €19.04
Vnt.

Žymos: kačių maistas žaidimas, stabdžių droselis, iq žaislai, žaidimai, šuo finansuojančiojo žaidimas, juodas šuo žaidimas, duble šuns dubenėlyje, skladana šuns dubenėlyje, geriausia vaikas žaidimas, dubuo šuo lėtai, didelis lėtas finansuojančiojo.

Lėtai finansuojančiojo bowl " yra interaktyvi katė, šuo IQ mokymo švietimo žaislas.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos ir naudojami mokymo ir lėtai šerti.Puikiai tinka visų veislių: visos šunų ar kitų gyvūnų.

Savybės:

Aukščiausios Kokybės: Tai lėtai finansuojančiojo dubenėlis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, ABS, kurios yra tvirtos ir nenuodingos norėdami užtikrinti savo šunų likti sveikas, o smagiai.

Labai IQ Treneris: Šunys gauti maisto iš skylės sukant lėtai dėklu, tada per apačioje plokštės kontroliuoti šuns valgymo greitis.

Įdomus ir Patrauklus: Šis interaktyvus šuns žaislas yra pateikti jūsų šuo su problema ir valandų įdomus.

Sveika Mityba: Šunys lėtai, mėgautis maistu, vengiant šuo persivalgymas sukelia vidurių pūtimas, todėl, kad šunys gauti sveiką ir įdomus.

Matmenys: Aukštis 18-27 cm (Koreguoti finansuojančiojo į tinkamą aukštį dydžių šunų), plotis 25 cm.

Puikiai tinka Visų Veislių: visos šunų ar kitų gyvūnų.Talpa-150g.Rekomenduojama įdėti 100g maisto į lėtai finansuojančiojo dubenį.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Lėtai Finansuojančiojo Dubuo

Medžiaga: ABS

Spalva(nebūtina): Žalia/Rožinė/Mėlyna

Produkto svoris: 720g

Gaminio dydis: 32*25*18-27cm (Aukštis reguliuojamas)

Paketo informacija:

Pakuotės Svoris: 920g

Pakuotės dydis: 25*13.5*33cm

Paketų sąrašo: 1*Lėtas Finansuojančiojo Dubuo rinkinys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai