Ugniagesiai Proginių Monetų Kolekciją Monetų, Suvenyrų Dovanos Lydinio Meno Pakabukai Dekoruoti Namų Puošybos 1PC

Ugniagesiai Proginių Monetų Kolekciją Monetų, Suvenyrų Dovanos Lydinio Meno Pakabukai Dekoruoti Namų Puošybos 1PC

s19065

Nauja

Yra sandėlyje

€3.29 €2.70
Vnt.

Žymos: praktinių drabužius deauki, kelia akinius suzuki sx4, padėties jutiklio 1 jutiklis, lilypad elektronika vielos, poseidono statula florencijoje, posh mažylį tiesiai juoda, stovėjimo šviesos renegade, si apačioje šunų antkaklis usb, šviesos marškinėliai garso muzikos.

Aprašymas: -Progines monetas, yra natūra surinkimo tiems, kurie mėgsta kolekcijas,monetų kolekcijas. -Puiki dovanos rinkimo ar monetos entuziastai,dėl suvenyrų,meno, amatų,apdailos,ekranas ir t.t. -Ugniagesiai modelis,derliaus ir parodyti pagarbą jiems. -Aukštos kokybės ir aukšto intensyvumo,patogus laikyti ir rinkti,tvirti ir patvarus.monetos tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!Specifikacija: Pagrindinė Medžiaga: Alloy Tipas: Ugniagesiai Spalva: Kaip nuotraukose pavaizduota Dydis: Vienas Dydis 4.5x0.3cm(1.77x0.12in) Kiekis: 1 Vnt Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Komplektą sudaro: 1 x Monetos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<