Žaislų Fortepijonui Mokymosi Minkšta Klaviatūra Vaikų Nešiojamų Fortepijonas Vyrų ir Moterų Pradedantiesiems Klaviatūros Vaikams, Klaviatūros,Fortepijonas, Rožinė

Žaislų Fortepijonui Mokymosi Minkšta Klaviatūra Vaikų Nešiojamų Fortepijonas Vyrų ir Moterų Pradedantiesiems Klaviatūros Vaikams, Klaviatūros,Fortepijonas, Rožinė

s189860

Nauja

Yra sandėlyje

€14.31 €11.88
Vnt.

Žymos: piano roll, 61 klaviatūros, fortepijonas, fortepijonas, kūdikių žaislas pianinas, vaikai fortepijonas, vaikas fortepijonas, muzika fortepijonui, metalafon, sulenkite fortepijonas, klaviatūros pedalas.

Puikus elektroninis pianinas išskirtinį toną, ugdyti vaikų muzikinį talentą, ankstyvo amžiaus.Labiausiai spalvingas ir patvarus vaikų pianinu, tai yra puikus būdas sukurti arčiau obligacijų ir sukurti neįkainojamą prisiminimai su jumis.

Garsas yra minkštas ir gražus, garso kokybė yra minkštas, jis nėra sužeistas ausis, aišku, ir saldus, leiskite vaikams mėgautis muzika.

Apvalus dizainas, patogus ir subtilus, daugiau mygtukas pasirinkimo, tegul kūdikis sustiprinti jausmą, Paspauskite

Patogus rankinių dizainas daro produktą gražesnė ir kūdikis yra patogiau naudoti.

Aukštos kokybės garsiakalbiai apsaugoti jūsų kūdikio ausis, o leidžia jūsų kūdikiui mėgautis puikia muzika.

Produkto Pavadinimas: Vaikų Žaislas Pianinas

Tinkamas amžius: 3 metų amžiaus ar vyresni

Spalva: Rožinė

Medžiaga: ABS

Dydis: 38.5 * 4 * 19cm

Pakuotės Turinys:

1 * Elektroniniai vargonai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai