šiuolaikinių led šviestuvo modernios led šviestuvo dizaino lempa, modernios led šviestuvo avizeler ventilador de techo hanglampen

šiuolaikinių led šviestuvo modernios led šviestuvo dizaino lempa, modernios led šviestuvo avizeler ventilador de techo hanglampen

s189180

Nauja

Yra sandėlyje

€117.13 €93.71
Vnt.

Žymos: derliaus kambarys liustra, aliuminio kambarį liustra, prancūzijos kambarį liustra, kambarį liustra aukštas, led kambarys liustra, maroko kambarį liustra, yayak kambarys liustra, rytų kambarį liustra, kambarį liustra linas, smėlio kambarį liustra.

Nė vienas iš produktų, mūsų kompanija, be derybų.Skirtingų stilių lempos ir žibintai sukelti įvairių krovinių; Įvairių dydžių lempos ir žibintai sukelti įvairių krovinių; Skirtingus adresus sukelti įvairių krovinių.Nereikia mokėti prieš pateikiant užsakymą arba prieš pateikiant užsakymą, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, pakeisti krovinių.Jei vartojate logistikos miestą pasiimti krovinių, arba į apskrities pasiimti krovinių vežimo, galite apmokėti atvykus, kai mokėjimo, užpildyti krovinių mokestis 0 mokėjimo.

Visų pirma, dėkoju už jūsų dėmesį ir meilę.Mes pagarbiai siūlome jums aukštos kokybės ir prieinamos kainos produktų ir paslaugų, tikiuosi, kad suteiks jums priimtinas ir malonus apsipirkimas internete patirtį.

Siekiant išvengti nereikalingų rūpesčių ir nesusipratimų pirkimas lempos, prašome skaityti ir suprasti mūsų produktų pardavimo duomenis atidžiai prieš perkant.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Klientų aptarnavimas bus labai kantrūs ir suteikti jums išsamius atsakymus.

Nuotraukos fotografavimas

Nuotraukos lempos ir žibintai, parduodami visi paimti natūra.Dėl įvairių veiksnių (pavyzdžiui, fotografijos įranga, technologijos, kampas, šviesos ir kompiuterio ekrano, kai spalvos skirtingos, nuotraukos gali būti sukeltas.Būkite atsargūs, jei tu negali priimti spalvų skirtumas problema.Šios rūšies sandorių ginčą negali būti panaudotas kaip priežastis grįžti.Prašome suprasti,

pristatymo laikas

pirkėjui bus pristatyti prekes per 72 valandas po apmokėjimą.Ypatingų aplinkybių (švenčių dienas/vartotojo/produktą iš vertybinių popierių ir kt.) bus pavėluotą pristatymą.Todėl, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo mūsų gamykloje, jei yra šį produktą iš varžytinių, taip, kad nebūtų vėlavimo jūsų apdailos laikotarpį.Ačiū.

Grįžti klausimas

Mūsų gamykla yra daugiausia neprisijungęs, ir nėra jokios priežasties grąžinimo ir keitimo prekes.Prašome atidžiai apsvarstyti reikia stilius prieš perkant siekiant išvengti nepatogumų.

Pažeistas Išsiimti

Nors pakuotė mūsų gaminiai yra labai tvirta, dėl pristatymo į trečiosios šalies tolimojo gabenimo ir platinimo, yra tam tikra rizika, ir ekstruzijos lempos ir žibintai yra neišvengiamas, ypač lempų gaubtai iš stiklo gaminiai, jei lempų gaubtų ir reikmenys yra nustatyta, kad pažeistas, kai gaunate prekes, prašome susisiekti su mumis iš karto ir fotografuoti sugadintas, priedai, ir mes atsiųsime pristatytas aksesuarai jums.

Mes bus atsakingas už mūsų paslaugas ir produktus.Mes suteiksime jums patenkinamas atsakymas į bet kokį pagrįstą problema.Jei yra problema, mes vis dar nori ją išspręsti.

Jei yra daugiau ramybės, sąžiningumas ir tolerancija tarp vieni kitų, pabandykite galvoti apie visas problemas iš kitos perspektyvos, ir manau, kad bet kokia problema bus išspręsta lengvai.

Krovinių aprašymas

Pirkėjai gali rinktis du mokėjimo būdai: išankstinio mokėjimo ar atsisakymo mokėjimo.A: iš Anksto apmokėtos reiškia, kad po to, kai pirkėjas ir pardavėjas patvirtina, pašto, pirkėjas pirmas sumoka siuntimo į gamyklą, ir gamykla renka pašto ir moka ją išreikšti bendrovė B: atšaukimas reiškia, kad pirkėjas sumoka tiesiogiai išreikšti bendrovė, kai prekės atvykti.

Mokėjimo būdas

Labai rekomenduoju Alipay sandorius.Saugi ir patikima.Vartotojams, kurie negali naudoti Alipay, galite susisiekti su mūsų banko pervedimas.

Transporto instrukcijos

Apskritai, yra du būdai, kaip pristatyti prekes: logistikos ir greitas pristatymas

A: privalumas logistikos, kad krovinių yra pigus, tačiau trūkumas yra tai, kad laikas yra šiek tiek lėtai, ir jūs turite pasiimti prekes krovinių kieme save, Po to, kai prekės atvykti, apie tai jums bus pranešta telefonu.Prašome kreiptis pirkėjas dėl pick-up adresą ir telefono numerį, tada gavėjo TAPATYBĖS kortelę pasiimti prekes.

B: privalumas-express pristatymas greitas pervežimas nuo durų iki durų " pristatymą, o trūkumas yra tai, kad krovinių yra santykinai brangus.Todėl, jei pristatymo neskubu, apskritai rekomenduojama siųsti logistika.Skubus pristatymas turėtų būti pristatytas į duris, iš principo (jeigu tai yra per komplektaciją)

garantinis aptarnavimas

mūsų gamykloje pažadų: trijų metų garantija.Nuo įsigijimo dienos, jei produktas turi elektros gedimo normaliomis naudojimo, ji gali gauti trijų metų garantija paslaugų (išskyrus atvejus, visos serijos šviesos šaltiniai sietynas), ir garantija taikoma tik pataisyti arba pakeisti sugedusias detales.

Garantija Paslaugas galima gauti ne šiais atvejais:

A. nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo naudojimo ir įrengimo elektros energijos tiekimo;

B. Žalos dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos remontuoti ir keisti.

C. Žalos, kurią sukelia klaidingą ar neatsargaus naudojimo netinkamas priedai.

D.Žala kitų nelaimingų atsitikimų.

Lempos montavimas

Šiltas Patarimas: lempos ir žibintai, mūsų gamykloje yra visi pridedamas su galutinio produkto tinkas.Lempos ir žibintai priklauso elektros produktais.Siekiant užtikrinti saugumą, prašome samdyti profesionalus elektrikai vadovas montavimas, lempos ir žibintai!!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai