500pcs Linksmų Kalėdų Antspaudas Lipdukai, Lipnios Etiketės Ratas Popieriaus Sandarinimo Žymes Scrapbooking Dekoro Paketo Kortelės, Dovanų Paketas

500pcs Linksmų Kalėdų Antspaudas Lipdukai, Lipnios Etiketės Ratas Popieriaus Sandarinimo Žymes Scrapbooking Dekoro Paketo Kortelės, Dovanų Paketas

s18838

Nauja

Yra sandėlyje

€2.46 €1.40
Vnt.

Žymos: Saulesvilos.lt, Saulesvilos.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Aprašymas:

Leiskite savo vaikams suteikti šių lipdukų su savo draugais skleisti atostogų dvasia.

Šie mielas ir draugiškas, ieško apvalus lipdukai puikiai pridėti savo dovanas,pakuotės, užrašų ir laiškų,reiškia, kad parodyti visiems, kiek jūs vertiname jų įnašas.

Paviršiaus mūsų lipdukai vaikams yra labai lygus ir švarus yra labai patogu,jeigu jums reikia švaraus paviršiaus,tiesiog šiek tiek vandens kritimo su dishcloth,švelniai valykite paviršių.

Daug skiriasi įdomus dizaino lipdukai gali būti naudojami savo klasėje, mokyklos ir namų, už atlygį diagramas, ženklinimas, gimtadienio atvirukai, sertifikatai ,žaidimai ir kūrybiškumą.

Gyvinti savo Kalėdų dovanos su šių spalvingas ir mielas, skirtos lipdukai!Tai spalvinga kolekcija apskrito lipdukai funkcijų įvairių atostogų temas, kaip antai Kalėdos, elnių, snaigės, Kalėdų, medis, bell ir kt.

Techniniai duomenys:

Prekės pavadinimas: Linksmų Kalėdų Antspaudas Lipdukai

Medžiaga: Popierius

Spalva: A-31,A-32,A-33,A-34-35

Dydis: 2,5 cm

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Komplektą sudaro:

1 x Roll Kalėdų Antspaudas Lipdukai(500pcs)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai