2VNT RCAWD Lydinio 140mm amortizatorius Amortizatoriaus Rc Modelio Automobilių 1/8 20mm Storio-Hop-Up Dalys Hpi Hsp Traxxas Losi

2VNT RCAWD Lydinio 140mm amortizatorius Amortizatoriaus Rc Modelio Automobilių 1/8 20mm Storio-Hop-Up Dalys Hpi Hsp Traxxas Losi

s186672

Nauja

Yra sandėlyje

€7.34 €5.07
Vnt.

Žymos: rgb 140mm, shane suportas, 10 automobilių važiuoklės, hpi bullet, 18 sunkvežimių važiuoklės, ac ventiliatorius 140mm, nitro rc traxxas, rc šokas, tamiya varantys, 102mm rc sukrėtimams.

Produkto Pavadinimas : amortizatorius , Amortizatorius amortizatorius Tipas : Aliejaus Reguliuojamas Tipą, Transporto priemonės Tipas : Automobilių Taikoma RC Automobiliai: Buggy Sunkvežimių Ir Kiti Masto : 1/8 Medžiaga : Aliuminio Lydinio Dimention : A aukštis:140Mm B:132Mm c:20Mm D:3Mm E:φ5.1Mm Bendras ilgis : 140mm Mount-centre, ant Kalno-centro Atstumas : 130mm Už : Hsp Hpi Losi Centrinis , Kiti Spalva : Mėlyna , Žalia , Violetinė , Mėlyna , Geltona, kad Paketu sarašas : 2 VNT ( Pora) Pasiūlymas : 1. Į amortizatorius yra su šiek tiek aliejaus kokybės kontrolė .Prašome užpildyti jį su naftos, kurios jūs prašote sau, gavę . 2. Apie Matmuo : Šis produktas yra reguliuojamas.matmens paklaida yra apie 3mm,prašome jį priderinti sau, o aspektą klaidų atsitikti .

A:140Mm B:132Mm c:20Mm D:3Mm E:φ5.1Mm

DYDIS MATAVIMO EKRANAS

PVZ.

Apie Spalva : Šis produktas buvo spalva anodinio oksidavimo gydymas .Kartais spalva bus šiek tiek kitoks, kaip anodinio oksidavimo gydymas .tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Scratch : Somtimes ji bus šiek tiek defektas ant paviršių, pvz., įbrėžimams .Nes metalas yra labai lengva subraižyti .Mes tikimės, kad jūsų supratimą .

1/8 RC Automobiliai

Už 1/10 RC Automobiliai

(kamuolį galva ir varžtais)

(patobulinti)

(Vidaus Pavasario)

(kamuolį galva ir varžtais)

(patobulinti)

(kamuolį galva ir varžtais)

(patobulinti)

(kamuolį galva ir varžtai) Už 1/16 RC Automobiliai

(kamuolį galva ir varžtais)

(kamuolį galva ir varžtai) Už 1/18 RC Automobiliai

Apie Produktus

Apie Spalva : Metalo gaminiai buvo nuspalvintas anodinio oksidavimo gydymas .Kartais spalva bus šiek tiek kitoks, kaip anodinio oksidavimo gydymas .Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Scratch :, Nes metalas yra labai lengva subraižyti.Metalo gaminiai gali būti kai kurie defektas ant paviršių, pvz., įbrėžimams.Mes tikimės, kad jūsų supratimą.

Apie Skirtingų gamybos Procese: gal kas partijomis bus kai įvairiais su išvaizda, tai neturės įtakos produktų darbo.Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Pristatymo Adresas 1. patikrinkite, ar teisingą adresą, prieš užsakymą .Jei jums reikia pakeisti adresą po užsakymo , prašome atšaukti ir turi naują tvarką, su teisingą adresą . 2. prašome pasiūlyti adresą į anglų.Analphabetic sistemą adresas nebus siunčiamos iš laivybos kompanijos .Ir ši nutartis gali būti panaikinti .Saulesvilos.lt Premium Pristatymas Į Rusijos Pirkėjo 1. Gavėjas Pavadinimas mush būti paso pavadinimas. 2. Mėnesio vertė turėtų būti ne mažesnė kaip 1000 eurų ir svorio turėtų būti mažesnė nei 31kg .Ar jūs turite mokėti mokestį . 3. Produkto kiekis vienoje dydis ar spalva , neturėtų būti daugiau nei 5 vnt .Ar jūs turite mokėti mokestį . 4. Po išsiuntimo Tvarka, vežėjui bus paprašyti jums pasiūlyti paso numerį , paso pavadinimas ir paso Išdavimo Data .Ir jūs turite pasirašytą Muitinės licencijos sutartis internetu.

Susisiekite su mumis grąžinti per 15 dienų, jei jums nereikia gauti po 60 dienų pristatymas.Siūlome sekimo numerį, kuris yra stebėjimo informaciją .Piktintis, jei produktas bus sulaužyta pristatymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai