Kabantys Varpai 36 Colių Sodo Vėjo Varpelių 18 Aliuminio Lydinio Vamzdžiai, Vėjo Varpeliais, Graži Nuostabi Lova Kiemo Atsipalaiduoti Sidabro Aukso

Kabantys Varpai 36 Colių Sodo Vėjo Varpelių 18 Aliuminio Lydinio Vamzdžiai, Vėjo Varpeliais, Graži Nuostabi Lova Kiemo Atsipalaiduoti Sidabro Aukso

s186007

Nauja

Yra sandėlyje

€18.46 €9.05
Vnt.

Žymos: pvc vamzdžio jungtis juoda, ausines pintas telefono, peep toe vestuvinius batelius uk, c tipo kroviklis iphone pd, individualizuoti vaizdo piniginės, seksualus ruožas jean šortai, diržai dirželis žiūrėti gucci, parduotuvė vac filtras ciklonov, lauko sienos žiburiai, namų.

【Aišku, ir Melodingo Garso】vėjo varpeliais lauke yra pagamintas iš 18 vamzdžiai, kiekvienas metalo vamzdis turi savo unikalų garsą, kai ji susiduria.Balsas yra raminantis ir malonus, o ne giliai ir valdinga.

【Specialaus Dizaino ir Puikios Kokybės】Rose aukso vamzdžiai šiuolaikinių su kutas-kaip dizainas yra ryškus.Vėjo varpeliais yra skirtos ratu.Kai vėjas pučia ar švelniai tilts su ranka, gražus garsas ateina į ausį.

【Ilgalaikį ir Ilgaamžiškumas】vėjo varpeliais, yra pagaminti iš aukščiausios kokybės aliuminio lydinio, ir tvirtas raudona mediena, patvarus nailono tinklelio laidas atsparus vandens ir vėjo arba kitos poveikio žalą, kuri gali išlaikyti ilgą laiką grožį.

【Lauko Sodo Puošmena】gijimo tonų vėjo varpeliais sode nuplauna, miesto triukšmo ir užpildyti oro švelnios muzikos.Kabinti savo mėgstamos vietos, pvz., langų, terasa, veranda, durų ar sode, bet lauko erdvėje.Mažina streso ir nuovargio per darbo dieną.

【100% Pasitenkinimo】, Jei jūsų lūkesčiai netenkinami arba jums kyla kokių nors problemų su kokybe, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes specializuojamės geriausi produktai(●'◡'●).

Specifikacija:

Spalva: auksas, sidabras,

Dydis: vėjo varpeliais bendras ilgis: 90cm, medžio lenta skersmuo 12cm

Aliuminio vamzdžių skersmuo-apie 1 cm, sienelių storis 0,6 mm (aliuminio vamzdžių ilgis kinta: 10.5-27.5 cm, viso 18)

Medžiaga: aliuminio vamzdis, pušies medienos

Grynasis svoris: 240g

Bruto svoris: 320g

Pakuotės dydis: 28*12*12cm

Pakavimo dėžės

Pastaba:

Prašome leisti 1-3.0 Mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakavimo Sąrašas: 1Pack x 18 vamzdžio metalo vėjo varpeliais

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai