Mini Doent (- Os), Skeneris A4 formato JPG/PDF Formate Wifi 1050DPI Didelės Spartos Nešiojamas LCD Ekranas, Verslo Kvitus

Mini Doent (- Os), Skeneris A4 formato JPG/PDF Formate Wifi 1050DPI Didelės Spartos Nešiojamas LCD Ekranas, Verslo Kvitus

s184975

Nauja

Yra sandėlyje

€83.09 €58.16
Vnt.

Žymos: teksto skaitytuvas a4, "bluetooth" e ink, c750, baterija hb405979ecw, e reader " xiaomi, skaitytuvo, kompiuterio a4, dokumentas nešiojamasis skaitytuvas, a4 skaitytuvas, stock imtis, skeneris a3 a4.

[OCR funkcija įdiegta] OCR programinė įranga gali perduoti JPEG į Word ir pan rūšių forma, ji yra lengva valdyti ir vykdyti.Daro savo " office dirbti efektyviau ir patogiau. (Parama "Windows" sistema tik)

[Easy duomenų konvertavimo] Šis skeneris yra naudinga, kai norite nuskaityti susitikimai'newspaper gaminiai, popieriaus doents ir kt.Tai kompaktiškas modelis, skeneris, kad yra optimalus vykdyti.Lengva laikyti ir valdyti, ir verslo efektyvumas bus!

[perfect for mobile] Kompaktiškas ir lengvas dizainas, ateina su specialiu dėklas, kuri yra patogi nešioti ir saugoti.Mes neleis jums prireiks laiko ir pastangų, sandėliavimui.

[Nuskaitymo intervalas] Skenavimo dydis, Jis yra labai platus, ir, kad jie atitinka skirtingų dydžių, pvz., A4, nuotraukas, vizitines korteles ir atviruko dydžio.Jūs galite lengvai išgauti tik reikalingos dalys doent.

[Auto Išsaugoti], Nes ji yra pritvirtinta prie 16G micro-SD kortelės, paso duomenys bus įrašomi į micro SD kortelę, nes ji yra.Tai yra puikus tiems, kurie nori naudoti ir dėvėti kelyje, tokių kaip verslo scenos.Nes jis gali būti naudojamas kaip vienas vienetas, neturintis prijungti asmeninio kompiuterio, ji gali būti naudojama įvairiose vietose, pvz., namo, biuro, kavinės ir t.t.

Geriau už verslininkas nuskaityti sutartis ir susijusius failus, veidas į veidą, po susitikimo su klientais.

Pabandykite geriausia gaudyti kiekvieną progą per trumpesnį laiką.

Geras absolventams parengti disertaciją.Surinkti visus failus iš bibliotekos su šiuo doent skaitytuvo.

Tyrimo laikotarpiu galite naudoti doent skaitytuvą nuskaityti jūsų clmates ir mokytojų pastabas.Vieną valandą gali nuskaityti visą mokyklos terminas pastabas ir žinių taškų.

Platus naudojimo diapazonas verslo, švietimo, studijų, teisės ir kt.Sutaupykite savo laiką, pinigus ir energiją.Šios sienos nešiojamų skaitytuvų doents padės jums rodyti ie ir simbolių doent į savo aukštą rezoliuciją, kaip dvi sekundes

Techniniai duomenys:

Rezoliucija: 1050DPI / 600 dpi nuo / 300 DPI

Nuskaitymo Plotis: 225mm

LCD EKRANAS: 480 * 320 HD TFT LCD

Auto Power Off: 3 minutės

USB jungtis: USB 2.0 didelės spartos

Maitinimo šaltinis: Įkraunamas built-in 900mAh Ličio Polimerų

Išorinė Atmintis: TF kortelė (Neturi būti)

Įkrovimo laikas: 2 -3 val.

Įkrovimo Tipas: USB

Prekės Svoris: 204g / 7.2 oz

spalva: balta

Medžiaga: ABS

dydis: 259x39x28mm

Pakuotės Turinys:

1*Skeneris (built-in 32GB atminties kortelę)

1*Apsaugos krepšys

1*Valymas audinys

1*duomenų kabelis

1*Naudotojo Vadovas

1*Kalibravimo kortelės

1*CD diske

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai