Mini Kompaktiškas Ranka Skriejikas Įkroviklis Instrukcija Generatorius Mobiliojo Telefono Pagalbos Įkroviklis, Usb Kroviklis Būti Prisijungę

Mini Kompaktiškas Ranka Skriejikas Įkroviklis Instrukcija Generatorius Mobiliojo Telefono Pagalbos Įkroviklis, Usb Kroviklis Būti Prisijungę

s184018

Nauja

Yra sandėlyje

€5.44 €3.92
Vnt.

Žymos: uni mini mobilusis, mini baldai telefono, mini mobiliuosius telefonus, australija, mobiliojo telefono apžvalga, tivi mobilusis telefonas, mobiliojo telefono minimi, oneplustwo mobilusis telefonas, paauglių mobilusis telefonas, funa mini telefono, gprs mini mobilusis telefonas.

Savybės:

1.Mini Kompaktiškas:produktas yra kompaktiškas ir gali būti atliekamas kišenės, piniginėse, lagaminuose ar lagaminai.

2.Plačiai Naudoti: Jis gali būti naudojamas skubios pagalbos, kai mobilusis telefonas yra trumpas elektros tiekimas, kad būtų išvengta problemų įkrauti mobilųjį telefoną už jos ribų.

3.Indikatoriaus lemputė : lemputė gali būti naudojami kaip avarinio apšvietimo.

4.Likti prisijungus: Niekada negali būti paliktas be mokesčio už prietaisą bet kritinėse situacijose.

5.Apsaugoti Savo Šeimą: visa Tai-tikslas, įkrovimo Vertus, Įkroviklis leis jums žinoti, įspėti ir gerai prijungtas.

6.Saugios:Su šiuo built-in USB sąsaja-lengva prisijungti prie įvairiausių USB įrenginių Išsaugoti savo išlaidų, saugu naudoti ir nedaro žalos ar žalos į savo mobilųjį telefoną.

Aprašymas:

1.Rankiniai pagalbos kroviklis: Ar biure, lauko keliauti arba ant kelių, kai mobilusis telefonas yra maitinamas, iš karto pasipildyti energijos.

2.Tai mini ir tinka vertus-likvidavimo kroviklis skirtas avarijos atveju.Tik vėjo ranka šiek tiek, ji gali įkrauti įrenginio laisvai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS+Elektroniniai Komponentai

Spalva:juoda

Dydis:58*46*31mm

Galia: Įtampa apie 5,5 V Srovė: 300MA-600MA

Pakuotė:

1x Vertus, Įkroviklis

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai