3010 Plunksnų M0 WiFi ATSAMD21 + ATWINC1500 modulis

3010 Plunksnų M0 WiFi ATSAMD21 + ATWINC1500 modulis

s18353

Nauja

Yra sandėlyje

€42.39
Vnt.

Žymos: openmv, m0, samd21, rfm69hcw, irf540, valdybos siųstuvas, atmega128 valdyba, usbtinyisp, arduino mygtuką skydas, atsamd21.

Produktai: Vystymo Lentos

Vertinimo priemonės: ATWINC1500

Palaiko bendravimo susitarimo: 802.11 b / / n

Dažnis: 2.4 GHz

Darbinė įtampa: 3.3 V, iki 5,5 V

Aprašymas/savybės: Vystymo lenta su ARM architektūra (M0 + procesorius ir Wi-fi modulį

Dydis: 53.65 mm 22.8 mm x 8 mm

Naudojama: ATSAMD21G18 ATWINC1500

Sąsajos tipas: I2C, SPI, USB

Moduliacijos būdai: CCK, DSSS, OFDM

aprašymas

Plunksnų yra naujos plėtros taryba, kaip ir jo pavadinimas, jis yra plonas, lengvas ir leidžia jums skristi!Mes sukūrėme plunksnos, kaip pagrindinis nešiojamų microcontrollers naują standartą.Tai Plunksnų M0 WiFi w / ATWINC1500 - Mes imtis "all-in-one" suderinama + greitųjų, patikimas, WiFi built-in USB ir baterijos įkrovos.Tai Plunksna M0 su WiFi modulis pasirengęs pašėlti!Turime ir kitų plokščių plunksnų šeimos, check ' em čia.

Prijunkite savo plunksnos prie Interneto su šia nauja FCC-sertifikuota WiFi modulis iš Atmel.Tai 802.11 bgn-įjungtas WiFi modulis yra geriausias naujas produktas tinklo ryšį, su built-in mažos galios valdymo pajėgumus, Minkštas, SSL TSL 1.2 remti ir patikimos veiklos.Mes vykdome mūsų .io MQTT demo, visą savaitgalį be žagsulys (jis tęsis ilgiau, tačiau turime eiti į darbą, taigi mes ją atjungti).Šis modulis yra labai greitas ir paprastas naudoti, palyginti su kitomis WiFi modulius, mes naudojome anksčiau.

Šis modulis veikia su 802.11 b arba n tinklus ir palaiko WEP, WPA ir WPA2 šifravimo.Jūs galite prisijungti prie savo Wi-fi tinklo arba sukurti savo "Minkštas" režimą, kai jis tampa savo prieigos taško (turime pavyzdį, kad sukuria interneto serveryje, ir tada jūs galite kontroliuoti pin).Galite laikrodis ji iki 12MHz greitai, patikimai paketinio srauto.Ir nuskaityti / prisijungimas prie tinklo yra labai greitas, tik vieną ar dvi sekundes.

Jums gali būti įdomu, panaudoti tai, kai jūs galite gauti HUZZAH plunksna?Gerai, jūs gaunate:

Aukštos kokybės Cortex M0 + procesorius su daug I / O pins, daug 12-bitų ADCs, 10-bit DACs, ir 6-autobusų SERCOMs, kiekvienas, galintis SPI, I2C ar UART Sąsaja su mygtukais, jūs 3), daug laikmačiai, PWM, DMA, gimtoji USB ir kt. (duomenų lapo rodinyje)

ATWINC yra daug mažesnis energijos suvartojimas, apie 12 mA WINC, 10 mA ATSAMD21, su automatinis galios valdymas WiFi ir galia valdymo SVIRTIES.Naudojant rankinis galios valdymas, jūs galite leisti WiFi modulis žemyn ~ 2mA ir leiskite jam eiti miegoti.

Tai, palyginti su ESP tai ~ 70mA vidutinė srovė ir jos Gilaus Miego režimą, reikia WDT iš naujo.

Mes taip pat nustatė, jog mes galime naudoti ATWINC srautas patikimai daugiau (mažiau "eilių"), nors ESP turi aukštesnį pralaidumą.

Jūs taip pat nereikia "derlių" visą laiką, WiFi core kadangi tai yra atskiras lustas.Jūs visiškai dominuoti procesorius ir laikas

Žinoma, tiek "wifi", plunksnos turi savo privalumų ir kompromisus, mes visi mėgsta tą patį!

Širdies Plunksnų M0 yra ATSAMD21G18 ARM Cortex M0 procesorius clocked 48 MHz ir 3.3 V logika, kaip naują Nulio.Lustas turi nuostabų 256K "FLASH" (8x greičiau nei Atmega328 ar 32u4) ir 32K RAM (16x)!Lustas turi įmontuotą USB, todėl ji turi įmontuotą USB į serial programavimo ir derinimo galimybes, panašus į FTDI chip.Patyrusiems naudotojams patogiai, ASF, kad SWDIO / SWCLK kaiščiai yra pateikta apačioje ir gali būti debugged naudojant Atmel Studija prisijungę prie CMSIS-DAP derintuvas.

Siekiant, kad būtų lengva naudoti nešiojamų projektų, mes pridėjome jungtys, bet mūsų 3.7 V, Li-Polimero baterijos ir built-in baterijos įkrovimui.Jums nereikia naudoti bateriją, jis bus tiesiogiai iš micro-USB jungties tiesiogiai vykdyti.Tačiau, jei turite baterijos, jūs galite jį nešiotis ir tada prijunkite USB įkroviklis.Kai įmanoma, plunksnos automatiškai pereina į USB power.Mes taip pat prijungti, kad baterija analoginis pin per įtampos dalikliu, todėl jūs galite matuoti ir stebėti akumuliatoriaus įtampa nustatyti, kai jums reikia imti.

Čia yra keletas patogu specifikacijos!Kaip ir visi plunksnų m0, jūs gaunate:

Tai yra, 2.1 "x 0.9 x 0.3 "(53.65 mm x 23 mm x 8mm) ir neturi kištuką.Atkreipkite dėmesį, kad tai yra 0,1" ilgiau, nei dauguma plunksnos.

Šviesos, kiek (plunksna) plunksna - 6.1 gramų

ATSAMD21G18 48MHz, 3.3 V logika / energijos suvartojimas

256 FLASH, 32KB SRAM, nr. EEPROM

3.3 V reguliatorius (AP2112K-3.3) su 600mA srovę, WiFi galima sužinoti 300mA per xmit

USB gimtoji paramą, ateina su USB įkrovos tvarkyklės konfigūravimo ir derinimo serijos

Jūs taip pat gauti tonų smeigtukai - 20 GPIO smeigtukai

Hardware serijos, aparatūros I2C, aparatūros SPI parama

8 x PWM smeigtukai

10 x analoginis įėjimas

1 x analoginis išėjimas

Built-in 200mA riebalų kroviklio įkrovimo būsenos indikatorius LED

Pin # 13 raudonas LED indikatorius visame pasaulyje

Galia / įjungti pin

4 tvirtinimo skyles

reset mygtukas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai