Rinkinys elizavecca su kregždė lizdą

Rinkinys elizavecca su kregždė lizdą

s1822

Nauja

Yra sandėlyje

€37.76
Vnt.

Žymos: veido korėja, korėjos serumas, elizavecca serumas, rūgšties žievelės, kremas veido korėjos, veido priežiūra, serumas, veido kremas, kremas korėja, veido kaukė korėja.

Šiame rinkinyje, mes surinkome visus nukentėjo produktai, prekės su kregždė lizdą, kad jūsų oda yra visada sudrėkintas ir įtempta!Taip pat pirkdami šį rinkinį gausite ne tik nuostabi poveikį, bet taip pat 3 audinių kaukės elizavecca audinių veido kaukė su epidermio faktorius EGF giliai galia varpininkas mask pack dovana!

Sudėtis komplektą sudaro:

Elizavecca SF-lizdą serumas su kregždė lizdą ekstraktas SF-lizdą 97% B-Jo Serumas 50 ml

Šviesos Serumas remiantis kregždė lizdą fermento 97% ir EGF.EGF-veikia molekulinė ir ląstelių lygį, lėtina senėjimo procesą odos ląsteles.Kregždė lizdą fermentas, suteikia liftingo efektą, išlygina raukšles ir trukdo atsirasti naujų.Skatina audinių regenification.Giliai drėkina, maitina, gaivina ir minkština odą.

Elizavecca SF-lizdą paakių kremas su kregždė lizdą ekstraktas aukso CF-lizdas-B-Jo akių noriu kremas 100 ml

Kremas su kregždė lizdą padės pašviesinti tamsius ratilus po akimis, išlyginti "žąsų kojų", kad oda labiau įtempta ir šviežios.Ištrauka iš kregždė lizdą yra medžiagų, kurios skatina ląstelių ir audinių atkūrimo, kurių stebėtinai galingas poveikis odai.Taip pat sudėties, taukmedžio sviestas ir makadamijų (Mityba, odos), niacyнамид (odos šviesinimo) ir rozmarinų ekstraktai ir ginkgo.

Elizavecca SF-lizdą veido kaukė su kregždė lizdą ekstraktas aukso SF-lizdą kolageno Jella pack kauke 80 ml butelis

Kaukė-plėvelė, remiantis kolageno (4000mg), Kregždė Lizdą ekstraktas (4000mg) ir aukso 0,2 ppm.Taip pat vaisių ir daržovių ekstraktų.Kregždė lizdą fermentas, suteikia liftingo efektą, išlygina raukšles ir trukdo atsirasti naujų.Skatina audinių regenification.Kaukė giliai drėkina, maitina, gaivina ir minkština odą.Pagerina Bendrą būklę.Valo poras, lygina reljefo odos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai