Mados Šunelis Medvilnės Megztinis Drabužiai, Šiltas Mažas Šuniukas Šuo Kailis Hoodies Drabužius Čihuahua, Jorkšyro Frence Buldogas Drabužiai

Mados Šunelis Medvilnės Megztinis Drabužiai, Šiltas Mažas Šuniukas Šuo Kailis Hoodies Drabužius Čihuahua, Jorkšyro Frence Buldogas Drabužiai

s182072

Nauja

Yra sandėlyje

€5.80 €3.71
Vnt.

Žymos: mažas popieriaus pjovimo peilis, moterų megzti kojines, baltos spalvos, miniskirts škotijos dydžių, usb c hdmi power splitter, šviesos jungiklis koda fabia 3, minis formų karnavalas eva, minis susiuvimo mašinos f, kelnės sklandžiai joga moterims, simpsonai j. sparkle kojinės.

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!Mados Šunelis Medvilnės Megztinis Drabužiai, Šiltas Mažas Šuniukas Šuo Kailis Hoodies Drabužius Čihuahua, Jorkšyro Frence Buldogas Drabužiai

Produkto Aprašymas:

Elemento Tipas:Pet Drabužiai

Medžiaga:Vilna, Siūlai

Spalva:Fuksija,Mėlyna,Pilka,Šviesiai Raudona

Tikslinė Auditorija:Šunys

Šunų Dydis:Mažas,Vidutinis

Sezonas:Rudens,Žiemos

Dydis(XS,nugaros,kaklo,krūtinės): 5.91"/15 cm,7.87"/20 cm,10.24"/26 cm

Dydis(S,nugaros,kaklo,krūtinės):7.09"/18 cm,8.66"/22 cm,11.81"/30 cm

Dydis(M,nugaros,kaklo,krūtinės): 9.06 straipsnis"/23 cm,9.45"/24 cm,13.39"/34 cm

Dydis(L), nugaros,kaklo,krūtinės):11.02"/28 cm,11.02"/28 cm,sudarė 15,75"/40 cm

Dydis(XL,nugaros,kaklo,krūtinės):12.99"/33 cm,11.81"/30 cm,17.32"/44 cm

Dydis(XXL,nugaros,kaklo,krūtinės):14.96"/38 cm,13.39"/34 cm,19.69"/50 cm

Savybės:

1. Medžiaga: kailis priimti minkšti ir patogūs vilnos siūlų padaryti, kuris yra aukštos kokybės ir tvirtos, ir megztinis turi ilgas tarnavimo laikas ir yra nekenksmingas gyvūnams augintiniams.

2. Dizainas: paprastas išvaizda ir mados stilius yra puikus papuošti visų tipų šunims ir tinkamas visoms progoms.Šunys gali tapti gražus ir išvaizdus, po to ant kailio, ir jūs galite parodyti savo skirtingas skonis, mados.

3. Lengva Nešioti: į puloveris dizainas gali leisti jums pajusti lengva dėvėti drabužiai šunims, ir šuo taip pat gali jaustis patogiai, kad jie bus pasirengę nešioti jį, ir tai nėra lengva šunims atsikratyti paltai patys.

4. Šiluma: megztinis gali laikyti šunis šiltas šaltas dienas.Ji gali padėti šunys pabėgti nuo šalčio, kai jūs einate juos žiemą.

5. Higienos priemonės: dvi kojos dizainas ir didelė burna uodegos ir tarpvietės negali pažadėti, kad šunys bus ne purvinas kailis, kai jie eiti į tualetą, kuris yra prieinamas nuplauti lengvai.

6. Šviesos Svoris: plaukiojanti priemonė yra prabangus ir vidutinio storio galite leisti šuo jaučiasi stora ir pateikti geriausi vartotojo patirtį, ir šunys gali veikti laisvai, be jausmas pavargęs.

7. Daugiau Pasirinkimų: yra keturių spalvų, ir jūs galite pasirinkti vieną ar daugiau pagal savo mintis ir reikalavimus.

Paketas Apima:

1 x pritaikytas drabužiai

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai