2020 Automobilio Sėdynės Skirtumą Ir Backseat Organizatorius Daugiafunkcinis Laikymo Dėžutė su Kabliukais CSL88

2020 Automobilio Sėdynės Skirtumą Ir Backseat Organizatorius Daugiafunkcinis Laikymo Dėžutė su Kabliukais CSL88

s181448

Nauja

Yra sandėlyje

€22.56 €13.31
Vnt.

Žymos: automobilių sėdynės saugojimo auto skirtumas kišenėje, automobilių sėdynės skirtumas saugojimo džipas, animacinių filmų automobilio sėdynės skirtumas saugojimo dėžutė, audi sėdynės skirtumas saugojimas, 1 vnt automobilių sėdynės skirtumas saugojimas, automobilių sėdynės skirtumas saugojimo aukštos kokybės, automobilių sėdynės skirtumas tiida, automobilių sėdynės skirtumas saugojimo mėlyna, "lexus" automobilio sėdynė skirtumas saugojimas, automobilių sėdynės skirtumas saugojimo dc.

2020 Automobilio Sėdynės Skirtumą Ir Backseat Organizatorius Daugiafunkcinis Laikymo Dėžutė su Kabliukais CSL88 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Išvengti Vairuotojo Išsiblaškymas: Užpildyti spragas ir sustabdyti lašai blokai tarp automobilio sėdynės ir centrinė konsolė.Tai yra pavojinga, kai jūsų telefonus nukrito į tarpus vairavimui.Tačiau šis automobilis organizatorius gali užpildyti spragas, kad būtų išvengta pavojaus.

2. Didelė Talpa: Super didelės talpos, tinka daugeliui modelių automobilių, didžiosios organizuoti vertybių šalia jūsų švarus ir tvarkingas automobilis.

3. Labai Patogu: Ji gali būti naudojamas vairuotojo ir vairuotojo porininko, arba užpakalyje, transporto priemonės.Kiekviename rinkinyje yra pateikiamas su 2 galiniai naudoti kabliai. 2 pirkinių krepšys kabliai ir porankiai saugos backseat keleivių.

4. Lengvas Montavimas: Tiesiogiai įterpti, lengva įdiegti, užpildyti spragą tarp sėdynės ar pakabinti backseat, saugojimo lange galite įdėti mobiliųjų telefonų, piniginių, raktų, vandens puodeliai ir kiti elementai, lengva priimti.

5. Aukštos kokybės Medžiaga: Naudojant aukštos kokybės ABS medžiagos, high-end aplinkoje apačioje gali veiksmingai užkirsti neįprastą triukšmą, labai patvarus ir truks ilgai.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Objektai gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs proto, prašome ne kainos pasiūlymą.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: kaip paveikslų paroda

Komplektą Sudaro:

1 x Automobilių Organizatorius

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai