1 krūva Kalėdų Kabinti Jingle Bells atostogų Geležies varpai su Bowknot namų amatų pakabukas Vestuvių Helovinas Kalėdų Dekoro

1 krūva Kalėdų Kabinti Jingle Bells atostogų Geležies varpai su Bowknot namų amatų pakabukas Vestuvių Helovinas Kalėdų Dekoro

s180919

Nauja

Yra sandėlyje

€3.19 €2.30
Vnt.

Žymos: geležies varpai, cloche geležies varpas, jingles varpai, tamburinas jingles, bell, jingle bell, bell mažas, jingl bell, bell metalo, namas geležies varpas, Varpas.

Savybės:

-Nereikia kovoti su tais, šiek tiek metalo kabliukai.jūs galite tik vieta ornamentu ant savo medžio.Šių jingle bells pridėti džiaugsmingai skamba, kad atostogų sezono metu, gali pareikšti aiškią ir melodingo skambėjimo tonus Kalėdų, jums ypatinga šventė.

- Kabinti Jingle Bells yra grūdintas.Raundas jingle bells žiedas, kai jie perkeliami.Jums niekada nebuvo įdomu, jei jūsų šventiniai Kalėdų dekoro išeis saugojimo broken!Tvirtas ir aukščiausios kokybės medžiagos truks ilgą laiką dėl savo Kalėdų eglutės.

-Tinka Kalėdų apdaila, projektas, projektai, servetėlių žiedai, papuošalai gabalus, sienų apmušalai, dovana vyniojimo, ir daug daugiau puošybos festivalis.

Specifikacija:

Dydis: 100mm*300mm*65mm

Medžiaga:geležis

Pakuotė:

1 x Kabo Varpai

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai