Universalus Automatinis Stiklo Screen Protector, Plėvelės, laminavimo Grūdinto Stiklo, Plieno, Plėvelės, Laminavimo Staklės, dėl Telefono Remonto dirbtuvės

Universalus Automatinis Stiklo Screen Protector, Plėvelės, laminavimo Grūdinto Stiklo, Plieno, Plėvelės, Laminavimo Staklės, dėl Telefono Remonto dirbtuvės

s180095

Nauja

Yra sandėlyje

€97.80 €76.29
Vnt.

Žymos: hongzhun, wu130, concret maišytuvas, eeprom iphone programuotojas, klijai metalo, plastiko, telefonas testeris, zcut 9, nustatyti telefono remonto įrankiai, plytelių vibratorius mašinos elektros, mennes.

Universalus Automatinis Stiklo Screen Protector, Plėvelės, laminavimo Grūdinto Stiklo, Plieno, Plėvelės, Laminavimo Staklės, dėl Telefono Remonto dirbtuvės

Savybės

Tikslios padėties nustatymo sistema

Dvigubos ašies dvigubo bėgių konstrukcija leidžia apsauginės plėvelės paprasta, greitai ir tiksliai centre ekraną, kad būtų išvengta klijuoti, net naujokas be jokios patirties gali būti baigtas tik keliasdešimt sekundžių!

Pneumatiniai dulkių šalinimo sistema

Didelio greičio oro srautas yra naudojamas, nupūsti dulkes, kad nukrito ant ekrano paprastai, greitai ir efektyviai, be to reikia laikytis atokiau su juosta ar atimti su elektrostatinis popieriaus.

Naktinio matymo apšvietimo sistema

Didelio ryškumo ir mažos galios LED lempos, projektavimas , nereikia papildomo apšvietimo įrangos, pvz., stalinės lempos, kuri taupo erdvę, ir valo dulkes nuo ekrano aiškiau, tokiu būdu išvengiant oro burbuliukų.

Šlyties membrana sistema

Greitai trim tinklinę plėvelę, universali plėvelė, ir ažūriniai filmas su kiekvienos pusės

Labai tiesiai, be šerpetų, ne balti kraštai, ne garbanoti.

Greito tvirtinimo sistema

Automatinis neigiamo slėgio adsorbcijos fiksuotas dizainas gali būti automatiškai adsorbuotos ir nustato tiesiog pateikti mobilųjį telefoną siurbimo taurės.Dvigubo anti-slydimo dizainas apsaugo mobilųjį telefoną nuo įtikino ir pagerina padėties nustatymo tikslumą.

Operacija Veiksmus

1 žingsnis: Įjunkite kairįjį mygtuką ir mėlynos šviesos žibintai, padėti telefoną ant didelis siurbtukas, fiksuoto telefono tiesiog paspausdami, padėties nustatymo atitinkamą ekrano plėvelė mobiliajame telefone.

2 žingsnis: Paspauskite kino neleisti judėti, paspauskite žemyn filmas keltuvai ir įsitikinkite, kad siurbtukas sugeria filmas tvirtai, tada paleisti visus pirštus ir panaikinti keltuvai.

3 žingsnis: nuplėšti filmo "1" dėl filmo keltuvai.

4 žingsnis: Greitai ir švelniai paspauskite žemyn filmas lifter, kad filmas klijuoti ant telefono ekrano.

5 žingsnis: išjunkite telefoną fiksuotojo mygtuką, paspauskite metalo kamuolys slėgio ribojimo ir paspauskite kino lifter pagal thumbs tada stumti iš telefono pirštas.Spaudimas iš burbulus, jei yra bet kokia, ir nuplėšti filmas "2", PADARYTA!

Dear Klientas :

Labai ačiū už jūsų aplankyti mūsų parduotuvę!Mūsų produktas

100% iš gamyklos orgainal

jei turite kokių nors klausimų,Prašome nedvejodami susisiekite su mumis,

geriausia paslaugos bus teikiamos,

Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą tiesiogiai, labai ačiū !

Apie Laivybos:

1.Galime išsiųsti greitai, nes turime atsargų,Paprastai galime siųsti savo produktą per 2 darbo dienas

2.Kai kuriuose šalies, laivybos kaina gal labai didelis, galima pirkti urmu, kad jums sutaupyti šiek tiek pristatymas

3.Jei mes rasti savo vietą atokioje vietovėje logistikos sistema, mes patikrinti su jums rasti geriausias būdas išsaugoti savo kainą

4.Prašome atkreipti dėmesį į mūsų produkto kaina nėra įskaitant muitus ir nuotolinio pristatymo išlaidų.jeigu turite kokių nors reikalavimas, susisiekite su manimi, prieš pristatymas.

Po pardavimo Politikos:

Jei produktas neatitinka aprašymo, mes bus 100% grąžinimo,

prašome užtikrinti, kad produktas originalus statusas

Mes suteiksime vaizdo techninę paramą, Internete parama, jei jums reikia

WeTradeTek profesionalų komanda, dėl telefono remonto įrankiai, reikmenys,mašinos ir pan.mes buvome šioje srityje daugiau nei 5 metus,

jei turite kitų klausimų, kviečiame dėl tyrimo , tikiuosi, kad jūs turite džiaugsmingai pirkinių !

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai