3pcs Hairbrush Nustatyti Irklas Medžiaga Teptuku Platus Dantų Anti-static Anglies Pluošto Masažas Šukos HJL2019

3pcs Hairbrush Nustatyti Irklas Medžiaga Teptuku Platus Dantų Anti-static Anglies Pluošto Masažas Šukos HJL2019

s17869

Nauja

Yra sandėlyje

€3.94 €3.08
Vnt.

Žymos: plastikos chirurgas keychain, smart 360 ptz kamera 5mp, smarstin kelnes klasėje, kuprinės pardavimo keiptaunas, plastikiniai kardas darta mola, smart 360 atveju "samsung" 8, smart oro kokybės xiaomi, plastikinės lentelės mergina šalis, plastinės chirurgijos azijos dr.

3pcs Hairbrush Nustatyti Irklas Medžiaga Teptuku Platus Dantų Anti-static Anglies Pluošto Masažas Šukos HJL2019 Aprašymas: Savybės :

1. Šis Plaukų Šepečiai ir Šukos yra sveikesni, užkirsti kelią plaukų lūžimo bei padidinti savo plaukų blizgesį.

2. Palyginti su kitomis šepečiai ir šukos, naudojant teptuku sukels mažiau frizz ir mazgai.Tai bus taip lengviau atskirti jūsų plaukus mazgų su teptuku!

3. Šis aukštas šukos dizaino greitai atsisveikinimo, rankena turi smailas uodega, kuri leidžia greitai sectioning, atskyrimo ir partings; Aukštas šukos dizaino greitai sklastymas

4. Anglies pluošto ir atsparus karščiui plaukų uodega, šukas, plaukų stilius, atsiskyrimas, atgal, šukavimas, po optikos ir plaukų dažymo ir kosmetikos tiekimo rinkiniai

5. Tiktų visiems plaukų tipams ir visoms amžiaus grupėms.Nesvarbu, ar jūs turite ilgas/trumpas/storio plaukų ar ploni plaukai, tai paddle brush yra perfect for you.

Pastaba: Objektų gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Priešingu atveju, prašome ne kainos pasiūlymą.

Specifikacija :

Medžiaga: Anglies pluoštas

Dydis: 21.5x3cm/23x2.8cm/23.5x2.7cm

Komplektą Sudaro: 3 vnt šukos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai