5ML Universalus Tuščias Lūpų Glazūra Vamzdis Lūpų Vamzdelį Lūpų Kosmetikos Sandarus Konteineris Nešiojamas Daugkartinio naudojimo Aplikatoriaus

5ML Universalus Tuščias Lūpų Glazūra Vamzdis Lūpų Vamzdelį Lūpų Kosmetikos Sandarus Konteineris Nešiojamas Daugkartinio naudojimo Aplikatoriaus

s17824

Nauja

Yra sandėlyje

€0.70 €0.48
Vnt.

Žymos: 128gb emmsp, 120 led juostos, tuščias nagų aliejus, pen, tuščias twist rašiklis su teptuku daugkartiniai butelis, 12v pūstuvas, tuščias pen buteliukas su teptuku aplikatorių, 12v akumuliatorius 150ah, 12ax7 ecc83, tuščias lūpų blizgesys pen, teptuku patarimas lūpų blizgesys.

Aprašymas:

Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko medžiagų, lengvas, patvarus, nešiojamų, daugkartiniai.

Mielas ir saldus, puiki dovana jūsų draugei ir draugais.

Tušti vamzdžiai su bžūp ir teptuku, premium teptuku galvos suteikia jūsų lūpoms kruopštus priežiūros, ir lengva taikyti lipgloss.

Kiekvienas vamzdis turi gumos galite įterpti jį į vamzdžio angą išlaikyti didžiuotis ir išvengti nepageidaujamų nesandarus.

Tinka įvairių spalvų lūpų blizgesys ir lūpų balzamas, skirtas "PASIDARYK pats" lūpų blizgesys ar priėmimo lūpų blizgesys dovana, pradedantiesiems naudoti, kelionės naudoti ir pan..

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Talpa: 5 ml

Dydis:Kaip Nuotraukose Parodyta

Spalva: Kaip Nuotraukose Parodyta

Pakuotės įskaičiuota:

1pcs * Tuščias vamzdis

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2. Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai