Kosmetikos Laikymo Dėžutės Plastikinės Lentelės Viršuje Organizuoti Langelį, Stalčių Tipo Kaukė Box Odos Priežiūros Produktas Stovo Lūpų Stovo

Kosmetikos Laikymo Dėžutės Plastikinės Lentelės Viršuje Organizuoti Langelį, Stalčių Tipo Kaukė Box Odos Priežiūros Produktas Stovo Lūpų Stovo

s17728

Nauja

Yra sandėlyje

€24.43 €17.10
Vnt.

Žymos: stalčių medienos, suknelė kambarys, makiažas organų, odininkas makiažas, makiažas tabl, Odininkas, odininkas balta, stalas makiažas, grupinio baldai, suknelė lentelė.

Savybės:

1. Lengva įdiegti: produktas buvo kruopščiai sukurta siekiant užtikrinti, kad jūsų saugojimo dėžutė tinka vonios kambariai, skaitikliai, kompiuteriuose ir kitose vietose, ieškote gražus ir tvarkingas.

2. Kasdieninis naudojimas: produkto priima erdvus atviri salono dizainas, kuris gali būti naudojamas didelio atstumo straipsniai ir siauras dalis yra labai tinkamas, kaip finišavęs makiažo šepetėliai.

3. Galima dėti vieną ant kito: produktas gali būti sukrauti arba išardyti lengva naudoti, sudarančių du organizatoriai, kuris yra puikus jūsų besiplečiančią kolekciją.

Aprašymas:

Šis produktas yra kosmetikos laikymo dėžutė su išskirtinį dizainą, kuris gali patenkinti jūsų įvairių saugojimo poreikius ir padaryti darbalaukio švari ir tvarkinga.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP

Spalva: juoda, mėlyna (pasirinktinai)

Dydis: 17.2*24.2*19.4 cm (dvigubas sluoksnis)

Pakuotė:

1* talpinimo (dvisluoksnis)

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai