MTB Kelių Dviratį Pirštines Sporto Žvejybos Pirštinės Pusė Piršto Dviračių Pirštinės Kvėpuojantis Anti-Slip Gel Trinkelėmis Motociklas

MTB Kelių Dviratį Pirštines Sporto Žvejybos Pirštinės Pusė Piršto Dviračių Pirštinės Kvėpuojantis Anti-Slip Gel Trinkelėmis Motociklas

s175891

Nauja

Yra sandėlyje

€2.55 €2.02
Vnt.

Žymos: pusės pirštų pirštinės cicling, dviračių pirštinės trojos mtb, dviračių pirštinės mtb eilė, rūšių pirštinės mtb, pusę piršto vaikas dviračių pirštinės, pusę piršto dviračių pirštinės berniukas, mtb pusę piršto dviračių pirštinės, dviračių pirštinės mtb scott, pusę piršto dviračių pirštinės žygiai, dviračių pirštinės ktm mtb.

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!

Dydžių lentelė: Dydis---------------------- ----------M---------L----------XL dydžio Delno apimtis(cm))-----17.5-----19.5-------21.5 Bendras ilgis(cm))---------------14------ -14.5------- 15 Funkcijos: 1 Su kvėpuojantis audinys dizaino, oro pralaidumą ir komfortą. 2 Riešo nailono užsegimas dizainas, enhancesupport poveikį, pasiekti neįvykdyti fiksavimo jausmas. 3-Pusę piršto dizainas leidžia lengvai rankas, kvėpuoti natūraliai, ir jus atvėsti. 4 Minkštos patvari medžiaga padidina komfortą ir sukibimą ir sumažina rankų diskomfortą ir manikiūras.beautiful.. 5 Gelio padas dizainas ant delno, unikali silikono anti-slydimo dizainas prideda papildomos izoliacijos ir rankena jėgą, didina saugumą ir apsaugo nuo įbrėžimų, nudegimų, manikiūras.beautiful ir lizdinės plokštelės. 6 Tinka dviračių sportas, sunkioji atletika, mokymo, sporto, sveikatingumo ir kitų sunkiųjų fitneso pratimai.Techniniai duomenys: Lytis:Vyrai,moterys,unisex Tipas:Pusė Piršto Dydis:M/L/XL Spalva:Kaip paveikslėlyje parodyta Temą:Sportas Tinka:Sveikatingumo,kultūrizmo,sporto salė,dviračiai,žvejyba,sporto Savybės:Kvėpuojantis,patogus,antislip,atsparus smūgiams Pakuotė: 1 pora dviračių pusės pirštų pirštinės

Apie Siuntos

1)LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakinga už bet kiti importo mokesčiai.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5)vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) ERVICE TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7)Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Ali Vakarų Sąjunga, TT, PP ir mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2)Mokėjimo, turi būti pateiktas per 7 dienų nuo užsakymo.

Grįžti & Grąžinti

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Pristatymo kaina bus ne pirkėjo išlaidas.

2)Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį.

3)Mes grąžinsime VISĄ SAVO WINNINNG kainos PASIŪLYMO SUMĄ, išskyrus tuos atvejus, laivybos išlaidų, gavus elementą į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai ir priedai įtraukti.

Apie Garantija

1)12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2)Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo!

Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

'

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai