Stūmikas Plaukų Žirklės Šunų Plaukų Stūmikas Elektros Žirkliniai Clipper Skustuvas Apipjaustymas 3 IN 1 USB Įkrovimo Snukio Plaukai

Stūmikas Plaukų Žirklės Šunų Plaukų Stūmikas Elektros Žirkliniai Clipper Skustuvas Apipjaustymas 3 IN 1 USB Įkrovimo Snukio Plaukai

s175155

Nauja

Yra sandėlyje

€28.62 €13.17
Vnt.

Žymos: diamond akiniai, dread pratęsimo, plaukų verpalai, nerijos palaidi plaukai, plaukų dalykas, scrunchird, plaukų sidabrinė, moser, fuksija viršų, Bandelė Maker.

Savybės

1. Mūsų Šuo Nagų Šlifavimo funkcijos 3 uostų rungtynės su mažų, vidutinių ir didelių šunų.Nesvarbu, ar turite didelę Labradoro, Haskis ar maža pug, galite tiesiog pasirinkti reikiamą prievadą ir, priklausomai nuo jūsų augintinio dydį ir nagų kietumo.

2. Daugelis augintiniai gauti pabrėžė, garso ir vibracijos naminių gyvūnėlių nagų šlifavimo.tačiau mūsų naminių gyvūnėlių nagų žoliapjovės priėmė specialiai suprojektuoti su mažesnį triukšmą, mažiau nei 50 dB, ir mažesnis vibracijos, išlaikyti augintiniai ramus ir jaustis lengvai ir greitai apdaila augintinio nagai.

3. Palyginti su rankiniu clipper, tai naminių gyvūnėlių nagų malūnėlis yra naujovinami , kuri yra saugesnis ir veiksmingesnis, nr. keitimams reikia.Sumažinti riziką kerpant nagus per trumpas, arba pakenkti jūsų augintiniui.Puikus naminių gyvūnėlių parduotuvėje ar namuose, naudojant.

Specifikacija

Medžiaga:Plactc, Metalo

Spalva: Balta

Komplektą sudaro:

1Set* Šunų Nagų Malūnėlis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai