Įstiklintas Žalia Smėlio smulkių akmenukų mozaika PPMTAJ09 Keramikos, Porceliano Virtuvės Backsplash Vonios Sienos Plytelių

Įstiklintas Žalia Smėlio smulkių akmenukų mozaika PPMTAJ09 Keramikos, Porceliano Virtuvės Backsplash Vonios Sienos Plytelių

s173232

Nauja

Yra sandėlyje

€14.66
Vnt.

Žymos: žalia mozaikos plytelės baseinas, crystal mozaikos plytelių, tamsiai žalios spalvos mozaikos plytelės, akmenukas plytelių, žalia mozaika, kontrolės srautas, stiklo mozaikos plytelės, baltos mozaikos plytelės, žalioji virtuvė plytelės, kalkių žalia mozaikos plytelės.

Išsamus Aprašymas

1. Kiekvieno lapo šios plytelės yra maždaug 1 kv. pėdų (12 colių * 12 colių) viename lape, 1 kvadratiniai metrai yra 1 lapas, yra 11 kvadratinių metrų 1 kvadratinis metras 2. Akių sumontuoti aukštos kokybės stiklo pluoštas 3. Lengvas įrenginio montavimas jūsų mozaikos plytelių projektai

Prašymas

1. Nelaidus elementų, taigi tai puikus tiek interjero ir eksterjero naudoti tiek drėgmės yra ne problema 2. Labai ant grindų ir sienos 3. Populiariausių vonios, spa, virtuvės backsplash, sienų fasadai ir baseinai, taip pat įvairių kitų programų

Savybės

1. Tvirtas, patvarus, užteršimui nemokamai 2. Tik geriausios kokybės plytelės yra pasirinktas kaip mūsų plytelės yra patikrinami, dėmės prieš vežimą.

Pakavimas

Visi gaminiai bus pakuojami atsargiai (burbulas suvynioti arba suvynioti į popierių), su carton, prieš pristatymas išvengti pažeistas transportavimo metu, prašome būti tikri, apie tai klausimas.Be to, produktų bus siunčiami su DHL/ FedEx/ UPS ir kt.oro išreikšti taip, kad klientas gali gauti savo paketą anksčiau.Taip pat galime pasirūpinti žuvų siunta, taip pat.

Įrengimas

1. Įsitikinkite, kad paviršius, sienos plokščių ir aiškiai. 2. Nustatyti baltos spalvos skiedinys ant sienos tolygiai su dentate įrankis.Tuo tarpu, nors pasta skiedinys ant nugaros mozaikos 3. Įdiegti mozaikos lapas ant sienos, dešinėje pozicijoje 4. Stuff iki interstice su idealiomis spalvos skiedinio po balta skiedinys yra visiškai sukietintos 5. Švaraus paviršiaus mozaikos plytelių su minkšta duster.

Apie Mus

MyBuildingShop.com yra naujų auginimo ir įvairesnio interneto platformą, vidaus apdailos, namų tobulinimas, statybinės medžiagos ir remolding medžiagų platintojas, įsikūrusi Guangdžou Mieste, Guangdong Province, Kinija.MyBuildingShop.com nustatyta, stiklo mozaikos plytelės, akmens, mozaikos plytelės, stiklo mišinys, akmens, mozaikos plytelės, metalo mozaikos plytelės, stiklo mišinys, metalo mozaikos plytelės, nerūdijančio plieno, mozaikos plytelių, aliuminio mozaikos plytelės, crackle stiklo mozaikos plytelės, porcelianinės mozaikos plytelių, keraminės mozaikos plytelės, perlamutru plytelės, shell mozaikos plytelės, metallic mozaikos plytelių, marmuro, mozaikos plytelės, krištolo, stiklo mozaikos plytelės, spalvos, tapybos, stiklo mozaikos plytelės gamykloje kainas.Visi šaltiniai MyBuildingShop.com tiesiogiai iš tiekėjų, gamintojų, kuri yra viena iš Kinijos keturių žinomų miestų, garsėja savo pasaulyje garsaus pastato keramikos Foshan Mieste, Guangdong Provincijoje.Į manufactories pasiūlyti geriausią kokybės plytelės su aukščiausio lygio visame pasaulyje.Plytelės yra tiesiogiai parduodamos Amerikos, Europos, italijos ir pasaulio rinkose.Pjovimo atlikti tarpininkų, norint gauti tikrą gamyklos didmenines kainas ir gauti didžiausią pelną iš MyBuildingShop.com.Mūsų privalumai yra tokie, palyginti su kitomis konkurentai: 1. MyBuildingShop.com tai ne tik parduotuvė remolding medžiagų, bet taip pat savo namų.Mes ne tik parduoti pastato & remolding medžiagų jūsų vonios kambarys ir virtuvė; tuo tarpu, esame pardavimo namų puošmena jūsų gyvenimo, piešimo ar miegamasis kambarys.MyBuildingShop bando tai geriausia tapti didmeninės iš namų ir namų apdailos rinkose.Jums sukurti šiltą, sveiką ir ekologišką ekologiški namai. 2. Nekilnojamojo didmeninės kainos.Visi šaltiniai MyBuildingShop.com tiesiogiai iš tiekėjų, gamintojų.Manufactories pasiūlyti geriausią kokybės produktai atitinka aukščiausią standartą visame pasaulyje tiesiogiai Amerikos, Europos, italijos ir pasaulio rinkose.Be tarpininkų, tai leidžia jums (didmenininkai), siekiant gauti didesnį pelną. 3. Žaibas greitas pristatymas, 1-2 dienas be pristatymo.Visi produktai bus išsiųstas jums per DHL air express.Nesvarbu, kur esate, taip ilgai, kaip DHL gali būti pasiektas sėkmingai, jums gali gauti pakuotės po 3-5 darbo dienas, kai jis išsiunčiamas. 4. Neprilygstamą klientų aptarnavimo paslaugas.Mes visada mūsų paslaugoms.Dėl kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, per šių būdų: El. paštas: [email protected] Jūs galite gauti atsakymą per 24 valandas.

Duk Motina Peral Plytelės

100% Natūralus perlamutru plytelių, jis yra vadinamas " shell plytelių, seashell plytelių, kriauklių mozaikos plytelių.Motina perlų plytelės yra 100% natūralūs produktai iš gamtos " shell, nr. pramoninių atliekų arba energija buvo naudojama gamybos gražus apvalkalas, mozaikos plytelių, taigi laikomi ekologiškų produktų.

Kodėl Motina Perlų Plytelės gauti Ekologiškų produktų?

Motina perlų plytelių, jis yra vadinamas " shell plytelių, seashell plytelių, kriauklių mozaikos plytelių.Motina perlų plytelės yra 100% natūralūs produktai iš gamtos " shell, nr. pramoninių atliekų arba energija buvo naudojama gamybos gražus apvalkalas, mozaikos plytelių, taigi laikomi ekologiškų produktų.Amerikos pirmaujančių dizainerių & architektai buvo naudojant perlamutrą plytelių kaip sienų ir grindų plytelių ir dangos.Motina perlų plytelės tampa populiarus, kaip ir sienų apdailos plytelės, virtuvės backsplash plytelės, dušo kabina plytelės, vonios kambarys ir daugiau...Tik geriausios kokybės perlamutru plytelių bus pasirinktas, kaip mūsų produktai, tiek 2mm, ir 8mm, yra tinkami jūsų remolding projektą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai