HZM 9Pcs Naujus Mėlynos spalvos Blizgučiai Makiažo Šepetėliai Nustatyti, Akių Šešėlių Pagrindas Milteliai Lūpų makiažas Šepetys Kosmetikos Karšto Pardavimo YA218

HZM 9Pcs Naujus Mėlynos spalvos Blizgučiai Makiažo Šepetėliai Nustatyti, Akių Šešėlių Pagrindas Milteliai Lūpų makiažas Šepetys Kosmetikos Karšto Pardavimo YA218

s173223

Nauja

Yra sandėlyje

€12.70
Vnt.

Žymos: reliquaries mergelė, mens vestuvių dovanos, kai arnikos kremas, kelionių apranga vasaros, bagažinės liftas, f 10, wmen lieknėjimo liemenė, jaunatviškas apatiniai, balta pantis stora, žiemos viršelio vespa.

~Vardas: 2020 NAUJAS Milteliai Teptuku Pro Makiažas, Kosmetikos Teptukai Milteliai Fondas Eyeshadow Contour Brush Tool Šepetys Eyeshadow YA213-11

~Iterm tipas : sudaro šepetys

~Spalvos : kaip nuotraukoje

~Dydis :175mm (ilgiausias dydis)

~Svoris : Apie 50g

~Medžiaga : Aukštos kokybės plaukų

Būti savo make-up artist

Šepečiai yra labai sklandžiai ir krūva tiesiogiai šviečia.

Nėra jokio nemalonaus kvapo,aiškus dizainas ant rankenos.

Mielas ir mažas teptukų rinkinys, idealiai tinka kelionės, dydis patogumui.

Į Founction Mūsų Makiažas Šepetys

Įmonės informacija

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Pristatymas

1.Bet užsakymų savaitgaliais ir švenčių dienomis bus tvarkomi kitą darbo dieną.

2.Mes tik laivas nurodytu adresu,prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas ir adresas yra teisingas ot kreipkitės į mus dėl bet pakeitė adresą kol mes išsiųsti jums.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Patarimai Atsargumo Priemonės:

1. Rusijos klientas : pasakykite mums savo vardą, pavardę, siekiant palengvinti jūsų prašymo gavimo dienos, jei nenorite likti vardas, pavardė, mes atlikite savo prašymą po gimdymo, kontaktinio asmens vardas, nebegali priimti, keisti, nes visiškai vardą, pavardę ir kontaktinius nepalieka neigiamus padarinius, atsakomybė tenka jums.

2. Brazilijos vartotojams : Jei pasirinksite DHL, prašau, duokite man žinią pasakykite mums savo mokesčių ID, kuris yra DHL reikalavimus, bet mes seks jūsų užpildyti deklaruota vertė, nesijaudinkite.

3. Kurjerių nuotolinio mokestis Problema : Wh lt pasirinksite express, tokių kaip DHL, "FEDEX", UPS, TNT, AVS ir tt., prašome savo pašto kurjerių bendrovės interneto tinklalapyje, siekiant patvirtinti, ar nuotolinio, jei ne mes bus normalus nuotolinio pristatymo, jei jūsų adresas atokiose vietovėse paskirta kurjerių įmonės, jūs turite sumokėti papildomą mokestį, ar mes galime pasirinkti, pigesnis būdas išsiųstas jums, nes jūs mokate kurjerių mokesčiai nėra įtraukti į nuotolinio valdymo pultą, izoliuotas kurjerių įmonės mokesčiai yra papildomai apmokestinti.Noriu suprasti!

Dėmesio

Jei turite kokių nors klausimų, prašome kreipkitės į mus ir mes jums padėsime.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai