šalies lempa atspalvių name gyvena dekoro kūrybos sieniniai šviestuvai kambarį apdaila ventilador de techo avizeler

šalies lempa atspalvių name gyvena dekoro kūrybos sieniniai šviestuvai kambarį apdaila ventilador de techo avizeler

s172316

Nauja

Yra sandėlyje

€269.01 €215.21
Vnt.

Žymos: priedai veltiniams, vilna lempa, coolaroo atspalvį mėlyna, dramblys lempos atspalvis mėlyna, lempos palėpė, bankininkai lempos atspalvis mėlyna, paprastas mėlynos lempos atspalvis, lempos atspalvis mėlyna rožinė, mėlynos lempos atspalvis, šviestuvo šalies stiliaus, pasaulyje palėpė.

SHOPTOOL_POSITION_TOP_BEGIN shoptool_associated marker_233361_begin

rekomenduojama

KARŠTO REKOMENDACIJA Karnavalas kaina

¥50 Karnavalas kaina

¥8 Karnavalas kaina

¥380 Karnavalas kaina

¥170 Karnavalas kaina

¥100 Karnavalas kaina

¥65 Karnavalas kaina

¥480 Karnavalas kaina

¥820 Karnavalas kaina

¥450 Karnavalas kaina

¥95 Karnavalas kaina

¥20 Karnavalas kaina

¥320 shoptool_associated marker_233361_end SHOPTOOL_POSITION_TOP_END

post-modernios kūrybos bubble ball liustra Šiaurės šalių vaikų kambarys gyvenamasis kambarys miegamasis modelis kambarys dizaineris stiklo sietynas

Pranešimo prieš perkant:

1. Visi mūsų produktai ir mažais, prašome būti tikri, kad vieta užsakymą

2. Prekės šioje parduotuvėje nėra įtraukti krovinių, mokesčių ar šviesos šaltinį.Šviesos šaltinis yra perkamas atskirai.

3. Sunku nustatyti vienodą standartą pašto ir krovinių, nes kiekvienas pirkėjas yra įsikūręs skirtingų regionų ir svoris ir tūris kiekvienam produktui yra skirtingos.Lempos ir žibintai yra silpnos ir negali būti siunčiami paprastu paštu.Paprastai, logistikos ir skubių pristatymas yra priimtas.Skubus pristatymas yra siunčiama tiesiai nurodytu adresu.Skubus pristatymas per Jiangsu, Zhejiang ir Šanchajuje paprastai atkeliauja per 3 dienas, vakarus, šiaurės rytus ir atokiose vietovėse per 5-7 dienas.

4. Dėl skirtingų regionų ir transporto priemones, prašome susisiekti su Klientų Aptarnavimo patvirtinti konkrečių krovinių.

5. Jei pasirinksite logistikos, galite pasirinkti išankstinio mokėjimo ir reikalauti apmokėti ir pašto išlaidas yra tas pats.Logistikos pristatymo neminima durų iki durų) pristatymo paslaugos.Jei jums reikia durų iki durų " pristatymą, papildomus krovinių reikės mokėti.Konkrečios sąnaudos gali būti deramasi su logistikos kompanija po to, kai prekės pristatomos logistikos bendrovės pardavimo.

Šiaurės šalių vaikų kambarys kūrybos mėlyno stiklo burbulas liustra dizaineris restoranas, kambarių modelis kambarys meno liustra

1. Terminų paaiškinimas

----------------------------------------------------------------------------------------------------

priešingos modernizmo ir Tarptautinių Stilius, skatinantis naudoti dekoratyvinės metodus pasiekti vaizdo turtingumą, pasisakė už tai, kad patenkinti psichologinius poreikius, o ne tik monotoniškas centras functionalism, savotiškas grynai racionalus maištingas psichologijos modernizmo, t. y. post-modernaus stiliaus.

2. Dizaino koncepcija

----------------------------------------------------------------------------------------------------

(I. Dekoratyvinis doktrinos, kuri pabrėžia morfologinės metafora, simbolis, kultūrą ir istoriją.Jis pabrėžia istoriškumo ir kultūrą, teigia simbolinę poveikis apdailos regėjimo, ir pasirenka dizainas ne tik naudoti, bet ir ieškant simbolika savarankiškai.

(Ii.Begalinis sustiprėjimas vieno elemento, perdėtas technika, pajuokos metodas, priimtas dizaino detales, pabrėžti iracionalūs veiksniai pasiekti savotiškas lengvumas ir tolerancijos dizainas..Pareikšti poezijos atgal į mūsų gyvenimą

(Trys, kurį sudaro kreivės ir asimetrinės linijos, pvz., pedicel, gėlių pumpurų, Vynuogių, vabzdžių sparnus ir įvairių gražių ir banguoti kūno modelius gamtoje ir pan., naudojant geležies komponentai, stiklo, keraminių plytelių ir kitus naujus procesus, taip pat geležies gaminiai, keramikos produktai ir taip yra visapusiškai taikyti patalpose.

3. Tinka žmonėms

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nauja kilmingų žmonių, kurie vykdo mada yra beveik mėgsta meną.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai