Automobilio LED DRL Tekinimo Mirksi Geltonas Signalas, Šviesos, Šviesos važiavimui Dieną Toyota C-HR 2017-2019

Automobilio LED DRL Tekinimo Mirksi Geltonas Signalas, Šviesos, Šviesos važiavimui Dieną Toyota C-HR 2017-2019

s172276

Nauja

Yra sandėlyje

€39.92 €31.93
Vnt.

Žymos: "toyota" c hr automobilio led, "toyota" c hr vadovė, led drl org, "toyota" c hr led kamieno, "toyota" c hr uodega led, led drl fr, rūko led drl, "toyota" c hr led giro, hella led drl, "toyota" c hr emblema led.

Automobilio LED DRL Tekinimo Mirksi Geltonas Signalas, Šviesos, Šviesos važiavimui Dieną Toyota C-HR 2017-2019 Savybės: Winker padėties funkcija įdiegta: Paprastai, poziciją, lempos sviecia (baltas), poziciją, lempa išsijungia, kai mirksi, mirksi indikatorių lemputė mirksi (gintaras), ir po 2-3 sekundes indikatorių lempa išsijungia automatiškai grįžta į padėtį, lempos teršalų.

Aukštos kokybės medžiaga priėmė:yra stipri nuo smūgių, sugeria vibracijas, ir tai medžiaga su puikia slopinimo galimybę.Nes jis turi gerą danga savybes ir gali lengvai atlikti blizgus galvanizavimo, jis yra naudojamas, kaip lengva medžiaga, net ir programų, kurios reikalauja spalvinga blizgesį.Pc objektyvas yra stipri nuo smūgių ir sunku nutraukti.Taip pat gali remti UV supjaustyti.Debesuota nebus.

Normalus mirksi: Gali būti pasirinktas.Jungties yra už galvos šviesos lempos, todėl jūs galite pakeisti būdą lengvai.Pridėti produkto vadovas šviesos lempos, reguliuoti kampas lempos ir pritvirtinkite jį varžtais pritvirtinkite jį su sankaba ir prijunkite poziciją laidų.Montavimo, išmontavimo ir perdirbimo šio produkto, yra nereikalingi ir dirbti yra lengva.

Haifra prevencijos rezistorius apėmė Didelės liepsnos prevencijos rezistorius įtraukti Keitimas posūkio signalo lemputė DIODAS sunaudoja mažiau elektros energijos nei halogeninės lempos, sukelia transporto priemonės klaidingai atpažinti, kad kamuolys yra iš kamuolys ir sukelia aukšto flash reiškinys.Šis produktas ateina su 2 anti-aukštas-raketos, todėl jis yra puikus, siekiant užkirsti kelią didelio raketos, sukant į indikatorių Led!

Suderinami modeliai: C-hr ZYX 10 / NGX 50h 28.12 halogeninės specifikacija (LED specifikacija)

Atitinkamą įtampa: dc-12v (daug automobilių arba generatorius)

LED lustas: 3030 SMD

Automobilio Modeliai: Už 2017-iki "Toyota" C-HR Posūkio Signalo Žibintai/DRL

spalva: sidabrinė

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

2*Dieniniai žibintai

2*Dekoderis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai