75LB Magnetinio Suvirinimo Turėtojas Rodyklių Formos už Kelių Kampų Telpa Iki Litavimo Surinkimas Suvirinimo Vamzdžių Montavimas

75LB Magnetinio Suvirinimo Turėtojas Rodyklių Formos už Kelių Kampų Telpa Iki Litavimo Surinkimas Suvirinimo Vamzdžių Montavimas

s171766

Nauja

Yra sandėlyje

€20.52 €14.56
Vnt.

Žymos: equer magnetinio litavimo, magnetinio litavimo lentelė, rodyklių trafaretas, pavaros variklis tt, 3 vertus, litavimas, magnetinis, litavimo stotis magnetiniai, 1 vietoje, makiažas scoop, profesinės šešėlis, rayma.

modname=ckeditor

Specifikacija:

Prekės Svoris: 1KG

Dydis : 75 lb

Medžiaga: Matel

Aprašymas:

1. PATVARUS - Šie suvirinimo laikikliai yra pagaminti iš sunkiųjų statybos, kuri gali talpinti iki 25 svarų medžiagos be jokių dėvėti, kokia ir truks iki metų naudoti.

2. MAGNETINIAI - Šis suvirinimo gabalas savininkas yra magnetinis, todėl jis gali turėti darbo vienetų įvairių kampų, paliekant savo rankas laisvai dirbti daugiau, saugiai ir efektyviai.

3. PATOGUS kompaktiškas dizainas magnetiniai laikikliai juos super patogus ir nešiojamų pareikšti apie bet kokioje darbo aplinkoje.

4. NAUDOTI įvairioms reikmėms - Magnetinės Rodyklės Turėtojai gali būti naudojamas daugiau nei suvirinimas.Juos naudoti, Suvirinimo, Litavimo, Surinkimo, Ženklinimo-off, Vamzdžių Montavimas, Plūduru ir Kabo Programą.

5. RODYKLIŲ FORMOS - Rodyklių formos konstrukcija tai leidžia jums dirbti su įvairių kampų, o suvirinimo vienetų.Gali būti naudojamas 45, 90 ir 135 laipsnių kampu.

Komplektą sudaro:

1 x Magnetinis Suvirinimo Turėtojas

modname=ckeditor

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai