1Set Baby Vaikų Nailono Plaukų Juosta Nustatyti Rose Šifono Gėlių Elastinga galvos Apdangalai Magija Kaspinai Kūdikio Plaukų Aksesuarai

1Set Baby Vaikų Nailono Plaukų Juosta Nustatyti Rose Šifono Gėlių Elastinga galvos Apdangalai Magija Kaspinai Kūdikio Plaukų Aksesuarai

s171497

Nauja

Yra sandėlyje

€1.54 €1.08
Vnt.

Žymos: nenugalėtas žmogus prabanga, undecorated kaspinai, derva pelėsių šachmatų žaidimas, underboob korsetas dydis, kai dejonizuotas vanduo, underbody žibintai jeep, vyras žiedas egipto akių, underarmor sweatpants, metalo ženklelis dominikos.

Žanras: Pavadinimas: Vaikų Gėlių Hairband Medžiaga: Nailonas, Tipas: Plaukų juostos, lankelis Modeliavimas: Lankas Spalva: kaip pavaizduota Stilius: Europa, ir Amerika Modelis: vientisos spalvos, gėlės Elementai: Pop, Apranga minios: kūdikiams Tinkamas amžius: tinka apie 0 ~ 6 metų amžiaus, Tinka progoms: bendra informacija apie produktus: ✿Gėlių ekrano užsklandą, tinka daugeliui amžiaus!Tas lankelis yra geras elastingumas ir elastinga lankelis tinka visiems kūdikiams, mergaitėms ir vaikams. ✿ Ji gali būti ištemptas rankiniu būdu su jūsų kūdikis galėtų augti kartu su jūsų mažyliu.Tai nėra rekomenduojamas naujagimių nešioti ilgą laiką! ✿ Tik plauti rankomis. ✿ Pastaba: Kartais dėl to, kad poveikis šviesos ir ekraną, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Aš tikiuosi, jūs suprantate.

Produkto Aprašymas:

1.Medžiaga: Moteris kūdikio plaukų juosta, elastingas nailonas plaukų juosta pagaminta iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, visos medžiagos atitinka CPISA standarto.Labai tinka naujagimiams ir kūdikiams.Jūsų kūdikis nėra net suprasti, kad jie yra dėvėti plaukų juosta. 2. Šios dekoratyvinės gėlės yra tik teisę dydis ir nebus nusimesti kūdikio galvos ar palikti ženklai ar įlenkimai ant kūdikio galvos. 3. Įvairių dizainų, galite greitai rasti įvairių spalvų, kad atitiktų įvairių drabužių, todėl jūsų kūdikis labai gražus, stilingas ir savimi. 4. Plaukų juosta gali būti teikiama kaip dovana.Tėvai gali fotografuoti ir palikti puikus prisiminimai, tai yra geriausia dovana, kūdikių 5.kostiumas 0-6years,čia yra 12 spalvų u gali pasirinkti jūsų kūdikiui.Paketas Apima: 1 set handband/3 Vnt handband Pastabos: 1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų. 2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti. 3. 1.00 cm=0.39"

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai