Spausdinti gėlių Pattern Saulės atspalvių Užuolaidos Vien vienspalviai voile Tiulio Gyvenimo Kambario, Miegamasis, Balkonas, Virtuvės Langų apdailos 6 spalvų

Spausdinti gėlių Pattern Saulės atspalvių Užuolaidos Vien vienspalviai voile Tiulio Gyvenimo Kambario, Miegamasis, Balkonas, Virtuvės Langų apdailos 6 spalvų

s169479

Nauja

Yra sandėlyje

€9.57 €6.89
Vnt.

Žymos: vien lacd užuolaidos, cool vien užuolaidos, trumpas vien užuolaidos, vien užuolaidos pom, modelis vien užuolaidos, net vien užuolaidos, pajūrio vien užuolaidos, užuolaidos vien užuolaidos, kilpinio vien užuolaidos, žibintai vien užuolaidos.

Spausdinti gėlių Pattern Saulės atspalvių Užuolaidos Vien vienspalviai voile Tiulio, Miegamojo Kambarį Balkonas, Virtuvės Langų apdailos 6 spalvų Aprašymas:

1. Kaina tai tik užuolaidų ar tiulio už 1 vnt.

2. Tiebacks, juosteles ir karoliukus, lazdele , kabliukai į kainą neįskaičiuotos.

3 .W =plotis, H = aukštis ( pavyzdžiui w100 × h200 cm-100 cm pločio ir 260cm aukštis).

4.Jei neturi jums reikia dydžio, ar norite keisti dydį, prašome palikti mums pranešimą.

5.Prašome leisti 1-5cm nuokrypis ši uždanga dėl niūniuoti.

6. Dėl šviesos ir ekrane .Gali būti, kai mažas skirtumas tarp prekių ir prekių parodyti ekrane. 7. Skalbimo Priežiūra: Mašina Plauti šaltame vandenyje, švelnus ciklas, ne bleach, būgniniai sausas.

Paketas apima:

1 x Tulpė Užuolaidų

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą

1. Užsakymus procesas, per 3 Darbo dienas nuo laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Nes skirtumas tarp skirtingų monitorių ir šaudymo priemones, tai gal egzistuoja maža maža spalva skiriasi,nuoširdžiai tikiuosi, kad jums galėtų suprasti.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Kai jūs gaunate savo sklypo,prašome ją atidžiai patikrinti ne pirma, jei jie yra pažeistas, ar ne.Jei prekės buvo kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes bus atsakingas už jūsų pirkinių ir pasiūlyti tinkamą sprendimą.

Jei esate patenkinti mūsų prekėmis,prašome patvirtinkite užsakymą ir palikite mums teigiamą komentarą ir visus 5 žvaigždučių,kurios yra gyvybiškai svarbios ekonomikos augimui ir mūsų bendrovė.Atsiliepimų su nuotraukomis bus vertinama.Ačiū iš anksto!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai